24 éves vagyok, van párkapcsolatom, gyógyszert szedek. Ma kellene megjönnie, de 3 pozitív tesztem lett. Nem állunk készen egy gyerekre és nem is terveztük sajnos. Csak az abortusz jöhet szóba? Más megoldás nincs véletlen, hogy elmenjen a magzat?
Figyelt kérdés
Nem könnyű nekem,mert nagyon családcentrikus vagyok,de szeretném,hogy,ha lesz gyermekem,akkor szeretetben nöjjön fel és tervezett baba legyen,nemrégóta vagyunk együtt a párommal és egyelőre ő se akarja egyáltalán.2013. nov. 19. 10:19
1/4 anonim válasza:
Nincs más. Vagy abortusz, vagy megszülöd.
2/4 anonim válasza:
Még ha meg is próbálsz valami abszurd módszerrel vetélést okozni saját magadnak, valószínű hogy nem fogsz rendesen "kipucolódni", és ugyanúgy el kell menned eü. kaparásra.
Szerintem konzultálj a nőgyógyászoddal!
3/4 anonim válasza:
Nincs, mindenféle kuruzslás az életedbe kerülhet.
4/4 anonim válasza:
Létezik gyógyszeres magzatelhajtás a 8. hétig, de hazánkban nem elérhető. Ausztriába, Bécsbe szoktak járni a nők egy bizonyos klinikára, hogy kérjenek ilyen tablettát. Nagyon-nagyon drága, de kisebb megterhelés a szervezetednek, mint az abortusz.
Ezen kívül azt olvastam valahol, hogy egy holland feminista szervezet postai úton küld ilyen tablettát olyan nőknek, akik rászorulnak. Nézz utána, remélem minden rendben lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!