Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hogy oldjátok meg, hogy ne...

Ti hogy oldjátok meg, hogy ne kerüljön ilyen botrányosan sokba a gyerekvállalás?

Figyelt kérdés
Mostanában gondolkozom ezen. Próbáltam számolgatni. Bementem egy nagy webshopba és pakolgattam a kosárba, ami alap textilpelustól kezdve bababútorig és nem állt meg 7 számjegy alatt. ha nem rettentett volna el ez, biztos 2 millió ft felett jön ki az összeg... és csak a holmikra. Hogy lehet ezt kihozni anyagilag?
2019. nov. 28. 07:39
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
59%

"Adamo hintát, ringatószéket meg ilyesmit nem is vettetek? "

EZ az, ami teljesen fölösleges kiadás!

2019. nov. 28. 08:15
 12/51 anonim ***** válasza:
33%
9es vagyok. Szoptatós párnát ajándékba kaptuk, az adamo hintát is, de szinte új állapotba adtuk túl, mivel mint írtam hordoztam a gyereket, amint be akartam rakni a hintába üvöltött. A következő gyereknek se fogok venni ilyeneket, ha majd kevésbé lesz nyűgös baba, akkor szülés után megveszem, ha nagyon hiányzik.
2019. nov. 28. 08:17
 13/51 anonim ***** válasza:
57%
Viccesek vagytok, hogy azt irjàtok nem került sokba, mert kaptátok..:D Én nem szerettem volna használt dolgokat az újszülöttemnek, mert ki tudja honnan van.. Sajnos ez drága mulatság, de nem kötelező mindent megvenni. Egyébként később se lesz jobb, most rendeltem 2 Suoerfit csizmát 40.000 forintért. Én nem merek olcsóbb cipőt venni a gyerekeknek. Mindenki költsön annyit, amennyit tud es szeretne.
2019. nov. 28. 08:37
 14/51 anonim ***** válasza:
26%

"Nem kerult sokba mert kaptuk"

Nyilvan ha kapod akkor tudod honnan, okostojas. :)

2019. nov. 28. 08:40
 15/51 anonim ***** válasza:
58%

Mi nem kaptunk senkitől semmit, mindent a 0-ról kellett megvenni. Nagyjából 1 milliónál állt meg; ebben minden darab minőségi és divatos és nincs benne semmilyen felesleges dolog. Minden egyes darabnak utánajártam, nem egy helyről szereztük be őket és sok nagyon jó akciót sikerült kifognunk. Ha a Mamas&Papasban nekiállsz bepakolni a kosárba az tényleg 2 millió lesz de mi pl 200 ezres Cybex babakocsit vettünk egy outletből (minimix.hu) a feléért, 60 ezres babaágyat akcióban 40-ért (babamarket.hu), 40 ezres Avent mellszívót akcióban 20-ért (babaszafari.hu), 4moms babahintát egy külföldi outletet áruló nőtől vaterán, gyerekruhát -20% napon a H&M-ben és még sorolhatnám és nem kell mindent azonnal megvenni, van rá 9 hónapotok.

Úgy spórolhatsz ha körülnézel, vagy persze ha mindenből direkt a legolcsóbb gagyit keresed vagy a használtat de nekem az nem kenyerem...

2019. nov. 28. 08:53
 16/51 anonim ***** válasza:
58%
Na jó segítek, mert ma jó kedvem van. Az első mondatot arra értettem, hogy attól, hogy kaptok valamit az még sokba került, csak nem nektek. (Akár új akár használt.) A mondandóm másik része pedig azokra vonatkozott akik írták, hogy használt dolgokat vettek.
2019. nov. 28. 08:54
 17/51 anonim ***** válasza:
40%
Első babámnál énis megvettem mindent..de mindent..de hidd el ezeknek a dolgoknak a fele úgysem kell,vagy nem úgy alakul hogy használod,vagy a gyerek nem szereti.Ezek a hintàk,pihenő székek is csak felesleges luxus cuccok.Szerintem felesleges 50-100 ezrekért venni kisàgyat pelenkázot.Én például sose azon pelenkàztam (magas volt,kényelmetlen volt ott àllni,jobban bejött a sima mi àgyunkon,se a hiper szuper baba kocsi,amit full hamar kinő,és utána màr töredékéért sem tudod eladni.
2019. nov. 28. 08:56
 18/51 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem kb a fele felesleges, mert le se fogja tojni vagy kinövi fél perc alatt. Babakocsit, bútort lehet szépet venni használtan. Ruhákat elején felesleges nagyon drágát venni, mert lehet egyszer sem veszi fel. Később pedig turiban is vannak szép darabok.
2019. nov. 28. 09:01
 19/51 anonim ***** válasza:
36%

Kiságy, matrac, babakocsi, hordozókendő, babakád állvánnyal, ruhák, pipere, textilpelus, pelus, popsitörlö, hálózsák, 2 db cumisüveg, 2 db cumi, komód és pelenkázó lap. Későbbre játszószőnyeg meg pár színes játék. Ennyi. Mi is vettünk pihenőszéket, elektromos és adamo hintát, utálja.

Most már nagyobb, fél éves, innentől kezdtem igazán költeni rá. Az eleje, az apróságok.

2019. nov. 28. 09:15
 20/51 anonim ***** válasza:
92%
Pelenkázókomód pl teljesen felesleges! Egy sima ikeás vagy kikás 4 fiókos komód is teljesen jó egy merev pelenkázólappal a tetején, csak a méreteket össze kell vetni, hogy passzoljon (kb 50 mély és 70-nél szélesebb komód kell). A mai napig ezen pelenkázom a 1,5 évesemet és ha majd nem kell akkor sem kell kidobnom csak leszedem a feltétet és ennyi. A világ legfeleslegesebb dolgai ezek a 2 fiókos semmire sem jó pelenkázókomódok és csak foglalják a helyet.
2019. nov. 28. 09:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!