Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Rossz anya az, aki kényelmi...

Rossz anya az, aki kényelmi okokból adja a gyerekét bölcsibe?

Figyelt kérdés
Ha már sok neki egész nap vele foglalkozni, és hogy legyen egy szusszanásnyi ideje magára, másra, bölcsibe adja a gyerekét?
2014. márc. 28. 21:32
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 A kérdező kommentje:
Mert megkaptam a bölcsiben néhány anyukától ezt. Érdekelt mások véleménye is a témában.
2014. márc. 29. 17:17
 42/69 anonim ***** válasza:
43%
Igazatok van, én is így fogom csinálni. Szülök 5-6 gyereket, felmarkolom a jó kis támogatásokat aztán a gyerekeket meg majd neveli a bölcsi-ovi-iskola. És még én is kipihent leszek, elkölthetem a gyerekek után kapott pénzt. És mivel nagycsaládos leszek majd eltart az állam. Teljesen jogos.
2014. márc. 29. 19:09
 43/69 A kérdező kommentje:
Egy gyerekünk van. Többet nem szeretnénk. A támogatások hidegen hagynak, én is jól keresek és a férjem is. Egyszerűen csak vágytunk egy gyerekre, de mellette számomra fontos mind a férjem, mind a munkám, mind saját magam. Nem érzem, hogy hiányt szenvedne bármiben is a kicsi, van apja van anyja, foglalkozunk vele.
2014. márc. 29. 19:20
 44/69 A kérdező kommentje:
Egyébként hiába nagycsaládos valaki, nem kap annyit, amiből el lehetne tartani őket.
2014. márc. 29. 19:20
 45/69 anonim ***** válasza:
100%

"Amióta bölcsiben van, lehet nem hangzik szépen, de sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, végre van időm reggel nyugodtan lezuhanyozni, kisminkelni magam. Van időm minőségi munkát végezni és délután akár leülhetek olvasni egy padra a városban, nem kell figyelnem másra.

Szeretem a gyerekem, de őszintén szólva alig várom, hogy visszamehessek a céghez dolgozni teljes állásba. A férjem természetesen sokat segít, és a péntek estéket eddig is kettesben töltöttük" + péntek esténként alapból nem vagy vele és ahogy egy későbbi válaszodból kivettem, a férjed megy érte a bölcsibe és együtt jöttök haza. szerintem ez így elég sok. alig maradsz egyedül a gyerekkel ( a férjed van vele kettesben, te kevésbé, csak akkor, ha a férjed is ott van.) Véleményt kérdeztél és az enyém az, h ezt mér megsínyli a gyerek hosszú távon, még akkor is, ha látszólag "jól elvan" a bölcsiben. olyan életet élsz, mintha gyermektelen lennél, aki néha a férjével felvigyáz egy kisfiúra.

2014. márc. 29. 19:57
 46/69 anonim ***** válasza:
férjed megy érte a bölcsibe és együtt jönnek* haza
2014. márc. 29. 19:58
 47/69 anonim ***** válasza:
100%
Hát én baromira nem szeretnék a gyerekeket lenni az tuti. Ha már most nyűg a vele való törődés mi lesz később? Hogy nem tihozzátok fog fordulni a bajban az biztos.
2014. márc. 29. 20:01
 48/69 A kérdező kommentje:
Reggel viszi a férjem, délután 3-kor jönnek haza. Utána együtt vagyunk. A péntek pedig mindig a mi kis esténk volt a férjemmel. Így is sok? :)
2014. márc. 29. 20:34
 49/69 anonim ***** válasza:
100%
Hat meg ne haragudj de ez igy soknak tunnik egy egy eves gyereknel. Mikor fekszik? Mondjuk 8 kor lefekteted (ha te fekteted) akkor napi 5 orat vagy a gyermekeddel?? Nem hianyzik? Tenyleg ne haragudj, de ha en vagyok egy gyerekre, nem napi 5 orara vallalom be... Meg meg csak nem is te viszed-hozod... Szerintem nem figyelem tovabb ezt a kerdest mert nagyon nem szimpatikus, de te tudod...
2014. márc. 29. 21:31
 50/69 A kérdező kommentje:
A gyereknek ugyanannyira az apjára is szüksége van mint az anyjára. Egy évig velem volt. Nem tudom miért baj, hogy a férjem hozza-viszi. A hétvégén így is közös program van. Én így sokkal jobban érzem magam, az biztos. És persze, várom hogy hazaérjenek, de elfoglalom magam, elvégre ez a cél, hogy én is jól érezzem magam, amíg még itthon vagyok.
2014. márc. 29. 21:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!