Rossz anya az, aki kényelmi okokból adja a gyerekét bölcsibe?
Attól függ!
Ha napi szinten adja be a gyereket, csak azért, hogy tudjon körmöt reszelni, akkor igen.
Amennyiben egyéb oka van rá: Nem!
Napi szinten vannak kérdések, hogy mit csináljon , mert megőrül a mindennapoktól, meg szalad a lakás nincs segítség, ott a nagyobb gyerek, tanulni kell stb.
Egyáltalán nem tartom magam rossz anyának. 19 hónapos a kisebbik gyerekem és heti két délelőtt van bölcsödében. Nincs semmi segítségem, a banki ügyektől, a postán át, a bevásárlást , főzést, mindent én intézem két kicsi gyerek mellett. Azt az összesen 6 órát hetente, amit a gyerek bölcsiben van, arra használom, hogy előre dolgozzak/ügyet intézzek /dokihoz menjek, hogy aztán normális és értékes időt tudjak a gyerekeimmel tölteni. EGyáltalán nem érzem magam ettől rossz anyának.
Nálunk senki nincs, aki akár 5 percet vigyázna a gyerekre. ÍGy legalább van két gondozónéni akiket már megszokott, én pedig tudom úgy időzíteni a dolgaimat, hogy azokra a napokra essen amikor a bölcsöde van.
Igen, nagyon szép idő az első 3 év, és lehet hogy valaki nem adja bölcsibe, de napi szinten látom a pletykázó anyukákat boltba-játszón, le sem szarja a gyerekét, kiabál vele, vagy nem megy hintáztatni (pont ma voltam egy ilyennek szemtanúja) Az ilyet inkább tartom rossz anyának!!
Honnan tudod, hogy adott anyuka éppen nem-e tovább tanul/ ápol egy csaldtagot / esetleg beteg és kezelés alatt áll!!?
Annyira könnyű ítélkezni!
12.
téged itt szét fognak marcangolni :)))
attól még így van.
Eleinte 3 napot járt csak, de aztán beadtam minden napra.
Egy ekkora gyereknek már szüksége van rá.
Egyébként simán járhat úgy ha nem dolgozik az anya, csak nem államiba.
"Rano a gyerek az anyjara?"...hehe :)
azt gondolom, h elég nyitott, toleráns, elfogadó ember vagyok, de ezzel most én se tudok mit kezdeni :). ja, ha nap mint nap fizetett gondozók szocializálják a gyereked a fizetős bölcsiben, miközben te shoppingolsz, meg a barátokkal kávézol, akkor tényleg nem fog rádnőni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!