Erőszakos közösülésből származó gyerek apja
láthatja a gyerekét, ha az anya nem szeretné?
Feljelentetted nemi erőszakért? Látlelet, bírósági végzés? Elítélték?
Ha igen, ezekkel a dokumentumokkal keress fel egy ügyvédet, ő tud segíteni.
Ha nem, akkor hónapokkal, évekkel később hogy akarod bizonyítani a nemi erőszakot?
2013. szept. 1. 12:26
feljelentes / itelet volt?
anyakonyvbe bekerult az apa neve?
gyerekelhelyezesi per volt?
2013. szept. 1. 12:27
3/15 A kérdező kommentje:
Most szabadult és jelezte, hogy igényt tart az apaságra.
Hát gondolom nem kérted,hogy vegye a nevére, mert azt nem tudom elképzelni,hogy nemi erőszak után elmentetek együtt,hogy apasági nyilatkozatot tegyen...Gondolom házasok se voltatok. Szóval ha papiron semmi köze nincs a gyerekhez,nincs apasági nyilatkozat,akkor semmi köze a gyerekhez,nem vagy köteles engedni,hogy lássa,mégha tudja is,hogy ő az apa. Nemi erőszakból hogy lehet megtartani gyereket,már bocs hogy ezt kérdezem,de ez nagyon morbid...
2013. szept. 1. 12:30
5/15 anonim válasza:
Örülj neki, legalább fizeti a gyerektartást.
Egyébként tényleg erőszak történt, vagy túl sokat ittál egy buliban, és félöntudatlanul rábólintottál valamire, amit később megbántál?
Honnan tudja, hogy gyerek lett belőle?
Miért ítélték el?
2013. szept. 1. 12:31
6/15 A kérdező kommentje:
Az erőszakért ítélték el öt év, nyolc hónapra, és nem tudom, hogy honnan tudta meg, hogy szültem.
Szerintem nem láthatja,hogy nem sül le a képéről a bőr.Szerintem nincsen joga hozzá.
2013. szept. 1. 12:35
Ezt a kamu kérdést már legalább ötször feltetted még a politika témakörben is.
2013. szept. 1. 12:37
Indíthat pert, hogy az apasagat bizonyítsa. Ezt meg is nyerheti. Igényt tarthat a nyert per utan a gyermekkel valo kapcsolattartásra is. Miután a gyermek ellen nem követett el semmit, igy meg is fogja kapni. A gyereknek joga van az apjához es az apának is a gyerekhez.
OFF Épeszű no hogy képes megtartani egy erőszakról fogant terhességet??.?
2013. szept. 1. 12:45
Sajnos nem tudok érdemleges választ adni de szerintem nem láthassa. Én legalább is biztos nem engedném meg neki. Az ilyen "embernek" nincs joga semmihez főleg nem azok után amit tett. S mit mondana annak a gyereknek? Helló én tettem tönkre anyád életét. Ez abszurd. Keress fel egy nagyon jó ügyvédet aki tud segíteni és ha több ketőnnél kérj távol tarátsi végzést. Nehogy már még az apai jogaival jöjjön.
2013. szept. 1. 13:13
Kapcsolódó kérdések: