Anya akarok lenni, de nem vagyok egy tipikus gyerek dajkálós nő. Számít ez abban, hogy jó anya leszek, vagy sem?
Te rólam írtad ezeket?Ismerjük egymást?? :)Engem sem érdekelnek más gyerekek. Most 17 hós a legénykém, és ő egy tünemény. Nem tartom magam egy hejde anyának, de rossz sem vagyok, az tuti. Igyekszem jó lenni hozzá, vele.
Veled sem lesz gond, ne aggódj! Ez majd biztos a tejjel jön:)
És más kölykök, még most sem érdekelnek, sosem nézek be más babakocsijába....hm, ez van!
Szia!
Elég korán lettem anyuka,nem igen terveztem(21évesen),be kell valljam mikor a fiam megszületett szépen lassan tisztává vált előttem,hogy nem vagyok egy anyatípus,és a nagy álmom,hogy lesz majd 4-5 gyerekem azt el is vetettem még a 2 is kérdéses 3-4 évig tuti nem lesz,most 2 éves a fiam.Nagyon szeretem,szeretem öltöztetni,szeretek neki vásárolni,ide-oda vinni,ha épp olyanja van jól eljátszunk,szerettem neki mindig is főzni,pláne amíg nem kezdett el válogatni.Most sem vonz a babás témák nagyrésze nem is szoktam ezekről beszélgetni mással pl hány pelust használ,hány foga van hány grammot eszik egyéb dolgok.Nincs sok türelmem,és nem is olvadozom más gyerekén,nem tartok minden babát szépnek vagy minden gyereket aranyosnak sosem tartottam,nálam nem csak gyerekkel kapcsolatos téma van,és párom jobban el van fiunkkal,mint én,valahogy ilyen kicsikkel nagyon sose tudtam játszani,mindent hamar megun.Ettől függetlenül szerintem a magam módján jó anya vagyok,férjem meg türelmes,megértő és csodálatos apuka,szerencsére,mert én pl szeretek dolgozni,és amint lehetett mentem is,Ő jobban el van otthon.Sportolok,eljárok kikapcsolódni,tanulok,dolgozom,figyelek magamra a páromra a fiamra,és kerülöm az anyukák egy részét akik mindig megakarják mondani a tutit,és a sok pszichomókus könyvét ajánlgatják,akik lássuk be azért nem tudnak mindent és nem személyre szabottan írnak le dolgokat,szóval inkább a saját fiamra figyelek mint néhány okos tanácsára. Szóval ne aggódj szerintem sokan vagyunk így akik nem azok a tipikus anyukák,és ez nem baj hidd el nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!