Hogy néz ki egy igazi rocker punk? Hogy öltözködjek, ha rocker punk akarok lenni? 13 éves vékony srác vok tipikus taréjjal és nem tom milyen legyen mellé a ruhám?
Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 18:38
1/23 anonim válasza:
ne legyél divatból az, lefognak nézni....várj még egy pár évet, 13 évesen nem túl sokat tudhatsz ezekről... :(
2/23 anonim válasza:
ne legyél divatrockerpunk, az annyira gáz,ha valaki azt se tudja mit jelent az,csak úgy akar kinézni. Nálunk is vannak ilyen kis divatrockerek, aztán azt se tudják,milyen a rock zene...totál égő..
3/23 A kérdező kommentje:
rendben. Köszi
2010. márc. 31. 19:08
4/23 A kérdező kommentje:
Am hogy érted hogy nem sokat tudhatok erről?
2010. márc. 31. 19:10
5/23 anonim válasza:
úgy, hogy a punkok vagy épp a rockerek nem (csak) azért válnak azzá, mert azt a fajta zenét hallgatják, hanem "azt a nézetet vallják", azzal értenek egyet...na ezt nem tudom megmagyarázni.
6/23 A kérdező kommentje:
azzal értenek egyet... azzal amit maga a punk vagy a rock vall. Elég sok mindent értek és tudok...
2010. márc. 31. 19:13
7/23 anonim válasza:
ok, én elhiszem :)
de akkor azt is tudod, hogy hogy néznek ki, nem?
8/23 A kérdező kommentje:
Lényegében igen, de a rocker stílussal nem vagyok tisztában...
2010. márc. 31. 19:17
9/23 anonim válasza:
jah és akkor ne úgy fogalmazd meg a kérdésedet, hogy "rocker punk akarok lenni"...
10/23 A kérdező kommentje:
ok
2010. márc. 31. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!