Hogy néz ki egy igazi rocker punk? Hogy öltözködjek, ha rocker punk akarok lenni? 13 éves vékony srác vok tipikus taréjjal és nem tom milyen legyen mellé a ruhám?
Nos, ne sértődj meg, de nem vagy százas. Mint punk én mondhatom ez nem így megy. Lehet, hogy felfogtad és tisztában vagy a punk lényegével. Nem kételkedem, nincs rá okom, ám de ez nem csak a külsőségekből áll. Egy punk nem figyeli, hogy mit húz fel, na jó, persze megnézi, de nem egy rakat ruha hever a szekrényében. Kreatívak vagyunk, legalábbis a többségünk és magunk készítjük a cuccainkat. Nem azt mondom, hogy nem öltözhetsz úgy, mint mi, de az, hogy a fogalmakkal tisztában vagy nem, jelenti azt, hogy át is érzed. Én úgy gondolom, csak akkor vágj bele, ha tényleg akarod, mert az eleje nem lesz könnyű, és le is néznek majd, ám később, ha észreveszik, hogy tudod a punk mi fán terem, akkor befogadnak. Hosszú út lesz, az biztos. Én sem vagyok öreg, ám apám is punk, így ebbe nevelkedtem, tudom miről beszélek. Legközelebb ilyen kérdést pedig konkrétabbak tegyél fel.
Ha tényleg érdekel a ruha, kockás, vagy szakadt cuccok, bakancs, vagy tornacsuka, nem kell feltétlenül atompunknak lenned (na jó, nekem is van bakancsom), szegecsek, lánc v. hózentróger. Nézz utána. Ha tényleg keverni akarod a punk és a rock stílust, sok sikert, és sajnálom, de nem sok esélyt adok rá.
L/17 Punklány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!