Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy néz ki egy igazi rocker...

Hogy néz ki egy igazi rocker punk? Hogy öltözködjek, ha rocker punk akarok lenni? 13 éves vékony srác vok tipikus taréjjal és nem tom milyen legyen mellé a ruhám?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 18:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%
Kis aranyos^^ Voltam én is a helyzetedbe... Na jó, annyira nem, de azért el tudom képzelni. Nálam ez jött magától. Bakanccsal (sima fekete Doc Martens, 10 soros, de imádom), piercingekkel, színes harisnyákkal, biztostűkkel, szoknyával vagy röüvidnacival, hózentrógerrel (de szeretem ezt az idióta szótXD), feliratos pólókkal, mintás vagy kevésbé mintás topokkal, satöbbi... Ha nem divatból akarod ezt a stílust követni, de nem tudod, mit tegyél, akkor nagyon egyszerű dogot kell alkalmaznod: nézz punkokról képeket, és keress ahhoz hasonló ruhákat. Még jobb, ha a már meglévőeket alakítod át.
2010. márc. 31. 19:19
 12/23 A kérdező kommentje:
kösz^^
2010. márc. 31. 19:28
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Rocker, vagy punk akarsz lenni? Mert a kettő nem ugyanaz :) De ha tarajad van akkor gondolom a punk stílussal szimpatizálsz. Vegyél fel szaggatott farmert, (szikével bevagdosod) punk együtteses pólót, szegecses cuccokat, rengeteg láncot pl. :)
2010. márc. 31. 19:44
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
milyen zenéket hallgatsz?
2010. márc. 31. 20:01
 15/23 A kérdező kommentje:
AC DC, Simple Plan, Green Day, Sum 41, Good Charlotte, Guns N' Roses, Aljas kúszóbab stb...
2010. ápr. 1. 09:20
 16/23 A kérdező kommentje:
A taréj egyébként nem 20 centis hanem 5-8 cm-es és olyat nem hordanak a punkok. De zeneileg a rockpunkot(van ilyen) szeretem.
2010. ápr. 1. 09:24
 17/23 anonim ***** válasza:
89%
legyél eredeti!szerezz egy kukás nadrágot,azt a narancssárgát,és batikold be fekete foltokkal,meg hipóval..hordj hozzá fekete pólókat,bakancsot,bőrkabátot,vagy találj ki valami újat..én ezt hordanám..
2010. ápr. 1. 22:02
 18/23 A kérdező kommentje:
thx
2010. ápr. 2. 13:05
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
most szólok, hogy az idősebbek le fognak nézni...
2010. ápr. 3. 09:59
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ne sértődj meg, de nem vagy százas. Mint punk én mondhatom ez nem így megy. Lehet, hogy felfogtad és tisztában vagy a punk lényegével. Nem kételkedem, nincs rá okom, ám de ez nem csak a külsőségekből áll. Egy punk nem figyeli, hogy mit húz fel, na jó, persze megnézi, de nem egy rakat ruha hever a szekrényében. Kreatívak vagyunk, legalábbis a többségünk és magunk készítjük a cuccainkat. Nem azt mondom, hogy nem öltözhetsz úgy, mint mi, de az, hogy a fogalmakkal tisztában vagy nem, jelenti azt, hogy át is érzed. Én úgy gondolom, csak akkor vágj bele, ha tényleg akarod, mert az eleje nem lesz könnyű, és le is néznek majd, ám később, ha észreveszik, hogy tudod a punk mi fán terem, akkor befogadnak. Hosszú út lesz, az biztos. Én sem vagyok öreg, ám apám is punk, így ebbe nevelkedtem, tudom miről beszélek. Legközelebb ilyen kérdést pedig konkrétabbak tegyél fel.

Ha tényleg érdekel a ruha, kockás, vagy szakadt cuccok, bakancs, vagy tornacsuka, nem kell feltétlenül atompunknak lenned (na jó, nekem is van bakancsom), szegecsek, lánc v. hózentróger. Nézz utána. Ha tényleg keverni akarod a punk és a rock stílust, sok sikert, és sajnálom, de nem sok esélyt adok rá.

L/17 Punklány

2010. ápr. 21. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!