Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tipikus "nem akarok semmit" mondat?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel szakítottunk másfél hete, véletlen összefutott az exével, és feljöttnek neki érzelmek, emlékek. Na most azt mondta nekem hogy "Nem akarja hogy nekem rossz legyen". meg "Biztos találsz mást" de a szakítás előtt még 1-2 napja azt mondogatta hogy "nem akarlak elveszíteni" ,"Nagyon szeretlek, de nem akarom hogy neked rossz legyen". Másfél hét után rájöttem, hogy ezek csak dumák voltak, egyértelmű a szakítás. De néha meg nyalizva irta az üzeneteit, szóval gondolom ő sem volt biztos a dolgában, és egy ideig nem akart elveszíteni. Jól gondoltam? Hogy ezt megfejtettem, jobban is érzem magamat azóta. :)2011. aug. 16. 17:41
1/7 A kérdező kommentje:
Még jó hogy nem akarja hogy nekem rossz legyen, jól néznénk ki ha azt akarná. Le is fejezném azonnal!
2011. aug. 16. 17:43
3/7 A kérdező kommentje:
20F / a lány is 20
2011. aug. 16. 17:54
4/7 anonim válasza:
Amúgy a kérdésed nagyon buta egy 20 éveshez képest szinte nincs is kérdés:S
Amúgy lehet hogy csak szánalomból sajnálatból írta úgy nem nagyon tudhatod!
5/7 A kérdező kommentje:
inkább szánalom, mert ha sajnálatból írná, akkor gondolom folytathattuk volna.
2011. aug. 16. 18:05
6/7 anonim válasza:
Keress mást van jó sok nő a világban el kell felejteni!!
7/7 A kérdező kommentje:
:)
2011. aug. 16. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!