Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Erőszakos közösülésből származ...

Erőszakos közösülésből származó gyerek apja láthatja a gyerekét, ha az anya nem szeretné?

Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 12:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Jaj, ez az "en tettem tönkre anyád életet" annyira nem állja ám meg a helyet, hiszen a gyereket is ennek köszönheti az anya, nem gondolod?
2013. szept. 1. 13:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kedves kérdező, érdemben nem tudok válaszolni a kérdésre, szerintem nincs joga látni, mert joga csak akkor van, ha papíron is ő az apa.

Én arra reagálnék, hogy milyen undorítónak tartom az otromba megnyilvánulásokat, hogy miért tartotta meg a gyereket.

Mi közötök hozzá?

Nem ez volt a kérdés.

Az Ő magánélete.

A gyermek pedig nem tehet arról, hogy hogyan fogant meg.

egy ártatlan kisgyerek, akit az édesanyja nagyon szeret.

Én is megtartottam volna.

2013. szept. 1. 14:07
 13/15 anonim ***** válasza:
49%
Ha 5 éves a Gyerek, akkor már apaként szerepel valaki az anyakonyvében hisz azt 3 éves koráig rendezni kellett. Így más nem jelentkezhet, kérhet dns tesztet ami a láthatáshoz kellene
2013. szept. 1. 15:04
 14/15 anonim ***** válasza:

"Egyébként tényleg erőszak történt, vagy túl sokat ittál egy buliban, és félöntudatlanul rábólintottál valamire, amit később megbántál?"

Ez eléggé kimeríti az erőszak fogalmát, amit leírtál. Komolyan fel akartál tenni egy ilyen "tényleg erőszak történt vagy csak megerőszakoltak" kérdést?

2013. szept. 2. 06:34
 15/15 anonim válasza:
Fordulj ügyvédhez, biztos vagyok benne, hogy nem. Ha rajtad erőszakot követett el, el kell ismernie bármilyen bíróságnak, hogy a gyerekre is veszélyes.
2013. szept. 3. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!