Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Rossz anya az, aki kényelmi...

Rossz anya az, aki kényelmi okokból adja a gyerekét bölcsibe?

Figyelt kérdés
Ha már sok neki egész nap vele foglalkozni, és hogy legyen egy szusszanásnyi ideje magára, másra, bölcsibe adja a gyerekét?
2014. márc. 28. 21:32
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:

Hát ha csak kényelmi okokból foglalja el más elől az állami bölcsiben a nem kényelmi okokból beadók elől a helyet, mert valamiképp meg tudja oldani a protekciót, akkor rossz ember.

Ha csak megteheti, hogy heti pár órára magán megőrzőbe adja játszani, akkor belefér.

Ha meg visszamenne dolgozni egy kb. két éves gyerek mellől, szerintem simán lehet olyan a szituáció, amikor már ráfér mindkettejükre a szocializáció.

2014. márc. 29. 07:54
 22/69 anonim ***** válasza:
63%

Kedves Anyukák!

Felejtsük már el ezt a "rossz" anyázást! Fogadjuk már el végre azt, ha valaki másképp csinálja a dolgait! Kérlek titeket tanusítsunk már egymással szemben egy kis toleranciát! Az anyákban kialakuló bűntudatot és depressziót sokszor másik anyatársunk alakítja ki! Hát kérlek titeket,inkább segítsük és támogassuk egymást! Mondom ezt úgy, hogy a 4 évesem még itthon van. Eszem ágában sincs bárkit elítélni bármiért!

2014. márc. 29. 10:10
 23/69 anonim ***** válasza:
51%
57%-.os. Én a helyedben már foglalnám a helyet magamnak egy öregek otthonában. Mert amint kicsit is öreg leszel, a gyereked jól lepasszol majd hogy kávézni járhasson. Majd havonta egyszer meglátogat és veri a mellét milyen jó neked hisz a kortársaiddal lehetsz.
2014. márc. 29. 10:51
 24/69 anonim ***** válasza:
32%
Kedves utolsó. Te egy igazi bunkó vagy és még buta is. Ha elolvasnád amit írtam, leírtam, hogy egy ekkora gyereknek erre szüksége vam. Érdekes én 1 évesen bölcsibe volt, bátyám már 7 hónaposan, még is gondoskodunk öreg szüleinkről és imádjuk őket.
2014. márc. 29. 11:20
 25/69 anonim ***** válasza:
100%
Szüksége van? Érdekes.. fél évig voltam gyakorlaton bölcsiben, ahol mást sem láttam hogy a kicsik egymás mellett, nem egymással játszottak, ha játszottak. De leginkább csak sírdogáltak. Ha nem csak a saját kényelmed érdekelne akkor ezt megoldhatnád játszóházzal is. Bár lehet hogy a te gyereked nem kötődik hozzád, olyan anyához én se kötődnék aki egy kávézás miatt lepasszol...
2014. márc. 29. 11:32
 26/69 anonim ***** válasza:
Ja de gondolom te azért voltál bölcsiben mert a szüleid dolgoztak és nem otthon meresztették a hátsó fertályuk mint te.
2014. márc. 29. 11:32
 27/69 anonim ***** válasza:
32%
Én fiam az első naptól imádta a bölcsit, már akkor eljátszott a többiekkel és képzeld még engem is szeret ez a szegény gyerek. A játszóház semmiben nem hasonlít a bölcsihez.
2014. márc. 29. 11:42
 28/69 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem, mert a játszóban neked is ott kéne lenned és nem jutna időd vásárolgatni. De a te dolgod, azt csinálsz szegény gyerekeddel amit akarsz.
2014. márc. 29. 11:52
 29/69 anonim ***** válasza:
25%
de épp ez a lényeg a bölcsibe, hogy ne az anyjàval legyen. Hanem megszokja mások is vannak a világon.
2014. márc. 29. 12:06
 30/69 anonim ***** válasza:
57%-os ha te magad is nem éreznéd rossznak nem mentegetőznél.
2014. márc. 29. 12:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!