Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Rossz anya az, aki kényelmi...

Rossz anya az, aki kényelmi okokból adja a gyerekét bölcsibe?

Figyelt kérdés
Ha már sok neki egész nap vele foglalkozni, és hogy legyen egy szusszanásnyi ideje magára, másra, bölcsibe adja a gyerekét?
2014. márc. 28. 21:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
20%
ki mentegetőzik? szerintem minden gyereknek kötelezővé kéne tenni. Ma már azt mondon előbb is vinnem kellett volna a fiam.
2014. márc. 29. 12:35
 32/69 anonim ***** válasza:
100%
Majd úgy megszokja hogy akkor se akar majd veled lenni mikor térden állva könyörögsz neki. Majd rájössz te is.
2014. márc. 29. 12:39
 33/69 anonim ***** válasza:
20%
Ó hát persze. Azért mert szocializálva van, nem akar majd velem lenni. Ez vicces.
2014. márc. 29. 13:54
 34/69 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért. Hanem mert anyuci vásárolgat meg barátnőzget ahelyett hogy vele legyen.
2014. márc. 29. 14:06
 35/69 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem sokkal fontosabb az a része a dolognak, hogy az anyuka be merte vallani, őszintén, hogy levegőre van szüksége. Itt egy csomó anyuka fuldoklik, a gyerekek, meg a rengeteg teendő között, de a világ minden kincséért sem vallaná be, hogy, bocs, de ez már sok. Ehelyett csak nyel, nyel, meg üvölt a gyerekeivel (többek között ezért nem járok játszótérre, mert ott csak feszt ordítanak az anyukák).

Az, hogy az adott mama beadta a gyereke a bölcsibe, nem feltétlenül elítélendő. Persze fontos tényező, a gyerek kora.

Az én fiam két évesen került bölcsibe, és köszöni szépen, imádja. Rengeteget mesél róla itthon,és sokkal jobban átértékelődött az együtt töltött itthoni idő!

2014. márc. 29. 14:08
 36/69 anonim ***** válasza:
40%
Tudod egy normális felnőtt nőnek. Szüksége emberi (felnőtt) kapcsolatokra, mert begolyózik. És szerintem mindegy vásárolunk, kávézunk, vagy épp bulizunk vagy színházba megyünk. 1,5 éveig voltunk összezárva. Neki is kell szocializálódni és az anyának is kell felnőtt társaság.
2014. márc. 29. 14:10
 37/69 A kérdező kommentje:

Egy év után adtam bölcsibe. Nem arról van szó, hogy nem szeretek vele lenni, hanem arról, hogy egyszerűen sok volt. Előtte elég aktív életet éltem, aztán hirtelen másból sem állt a napom, csak etetés, séta, fejlesztés, játék, etetés. Nagyon szerettem mindig is eljárkálni mindenfelé legyen az egy érdekes előadás, koncert vagy csak elmenni körülnézni a boltokba nyugodt körülmények között. Vagy meginni egy kávét néhány baráttal. Szerencsére otthon végezhető a munkám, viszont gyerek mellett nem tudtam odakoncentrálni, mivel eléggé gondolkodós a munkaköröm. Amióta bölcsiben van, lehet nem hangzik szépen, de sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, végre van időm reggel nyugodtan lezuhanyozni, kisminkelni magam. Van időm minőségi munkát végezni és délután akár leülhetek olvasni egy padra a városban, nem kell figyelnem másra.

Szeretem a gyerekem, de őszintén szólva alig várom, hogy visszamehessek a céghez dolgozni teljes állásba. A férjem természetesen sokat segít, és a péntek estéket eddig is kettesben töltöttük, de így már sokkal jobban érzem magam.

2014. márc. 29. 16:13
 38/69 anonim ***** válasza:
És a csemete? Ő hogyan viseli? Mert ha ő is jól akkor ez egy hepi család:)
2014. márc. 29. 16:15
 39/69 A kérdező kommentje:
Teljesen jól. Élvezi a bölcsit, és ha hazaérnek apukával akkor hármasban játszunk. :)
2014. márc. 29. 16:20
 40/69 anonim ***** válasza:
54%
Ha minden jó, minden működik, mindenki jól érzi magát, akkor mit foglalkozol másokkal, meg a "rossz anya" fogalmával?
2014. márc. 29. 16:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!