Miért lehet bölcsi-ellenes a sógornőm?
Kislányom is bölcsis volt és fiam is az lesz, mivel vissza kell mennem dolgozni. Bár én kifejezetten szerettem azt a bölcsödét, a lányom is szeretett ottlenni, sokat játszottak, tanult dolgokat stb.
Sógornőm szerint ő biztos nem adja bölcsibe a gyerekeket, mert jaj az már milyen, hogy 2 évesen le kell passzolni a gyereket.
(Ott megjegyzem náluk nincs bölcsöde és ő még akar gyerekeket, szóval egy darabig gyesen lesz)
Persze szerintük lányom a bölcsöde miatt kezdett el beszélni (mikor már előtte is beszélgetett) ill.a bölcsiben lett szobatiszta. (Egyébként ez sem, mert kakilni nem kakilt a bölcsiben soha, a pisi is először otthon történt.) nyilván volt benne a bölcsinek is segítsége,de én ennek csak örültem, hogy tanul jókat is a lányom.
Nem annak tudtam be, hogy szar anya vagyok,mert pl.nem csak az én érdemem a szobatisztaság…
Szerintetek?
"Miért lehet bölcsi-ellenes a sógornőm?"
"Sógornőm szerint ő biztos nem adja bölcsibe a gyerekeket, mert jaj az már milyen, hogy 2 évesen le kell passzolni a gyereket."
Szívesen.
#25: láttál te már bölcsödét? Az enyimek reggel bementek, reggeli után azonnal ki az udvarra (télen is, esőben is). Tízórai gyümölcs elfogyasztása az udvaron. Ebéd, a it helyben főztek, és elfogyott az utolsó kanálig. Alvás, 5 fokig az udvaron. Alvás után uzsonna, majd ki újra az udvarra (télen már nem). Októbertől márciusig sószoba, a gondozók meséltek, mondókáztak.
Ez azért elég messze van a gyerekkínzástól. Ja, és a fiam 2 évesen már folyékonyan beszélt, elmondta volna, ha valami baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!