Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gáz, ha azt a nevet adjuk a...

Gáz, ha azt a nevet adjuk a gyerekemnek, ami a volt sógornőmé? Nagyon tetszik a Georgina név.

Figyelt kérdés

Sógornőm Georgina. Mindig tetszett ez a név, és amióta megismertem a volt férjem testvérét, azóta mégjobban tetszik.

Most várjuk a második férjemmel az első közös babát, és kislány. Neki is és nekem is más nevek tetszenek, viszont a Georgina közös. Volt sógornőmet Ginának, néha Dzsinának becézik. Mi Ginaként, Ginusként becéznénk, esetleg Gincsa lenne.

2022. júl. 14. 18:03
A kérdező szavazást indított:
Gáz, ha azt adod, ami a volt férjed testvérének a neve.
Nem gáz, ba azt adod, ami a volt férjed tesójának a neve.
48 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem nem gáz, de a helyedben nem tenném. Ha nem ilyen ritka név lenne, hanem mondjuk Petra vagy Gréta, akkor azt mondom, hogy oké. De seperc alatt levágják, hogy a gyerekeid nagynénjéről van elnevezve a féltesó.
2022. júl. 14. 18:06
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

#1 És mi a gond ezzel?

Valószínűleg kedveli őt a kérdező, mindkettőjüknek tetszik a név...

Innentől kezdve semmilyen nevet ne kapjon senki, mert még a végén arra fog más gondolni, hogy jujj, biztos róla kapta...

2022. júl. 14. 18:22
 3/9 NTBS ***** válasza:
80%
Semmi probléma vele, ha neked és a párodnak megfelel.
2022. júl. 14. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

#1 Szerintem nem a volt sógornő után kapná a nevet a gyerek, a kérdező írta, hogy neki mindig tetszett. A volt sógornő csak egy pluszt adott hozzá, mivel szimpatikus ember.

Kérdező, nyugodtan adjátok, ha ez tetszik.

2022. júl. 14. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
31%

Mivel már felmerült ez a kétely benned, így folyamatosan ez fog eszedbe jutni. Ha bármiféle ilyen kétely van egy névvel, azt nem szabad adni.

Most itt írni fogják, hogy jajj ne legyen, meg nem számít stb, viszont ezt nem lehet erőszakkal befolyásolni magadban.

2022. júl. 14. 19:37
 6/9 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem mindig gáz rokonnról vagy volt rokonról elnevezni egy gyereket.
2022. júl. 14. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Nem. A te gyereked te döntesz. El lehet mondani annak aki kerdezi, azert ez a neve, mert a ferjednek es neked is tetszett. Ennyi.
2022. júl. 14. 20:09
 8/9 anonim ***** válasza:
82%

Akkor sem ereznem gaznak ha a jelenlegi ferjed testverenek lenne ugyanaz a neve mint a kislanyodnak, igy meg plane.

Ha mindkettotoknek ez tetszik, meg van A NEV! Masok utolso pillanatig problemaznak hogy mit adjanak...

2022. júl. 14. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez akkor gáz, ha a jelenlegi férjed zavarja. Gondolom nem zavarja, ha ő önként adná.
2022. júl. 14. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!