Gabriella, Georgina, Gina, Gitta?
Figyelt kérdés
Melyiket választanád, melyik tetszik?
Adnátok?
2015. febr. 10. 00:37
2/13 anonim válasza:
A Georgina. Hogy legyen egy kicsit hosszabb, hivatalosabban hangzó neve is a gyereknek. És akkor azt nég mindig lehet Ginának illetve Dzsinának becézni ami szintén szép!
3/13 anonim válasza:
Én éltem Nógrád megyében egy faluban, ahol a lakosság 80%-a roma. Náluk volt divat ezeket a neveket adni, úgyhogy én nem adnám. De ez csak nekem lenne fura.
Ha nem kötnék hozzá általam ismert embert, a Gitta még tetszene is.
4/13 anonim válasza:
Csak a Georgina tetszik. A Gabriellát, Gittát semmiképpen nem tudnám elképzelni.
6/13 anonim válasza:
Gabriella. Valahogy olyan örök:-)
7/13 anonim válasza:
Gabriella vagy Georgina.
Amúgy én Gabriella vagyok :) Egyébként én még romát Gabriella névvel életemben nem láttam, ők nem ilyen klasszikus neveket adnak.
8/13 anonim válasza:
Nekem tetszik a Gabriella ės a Gina! Adnám is a lányomnak!
9/13 anonim válasza:
Ezek közül a Gabriellát adnám egyedül.
10/13 anonim válasza:
Georgina vagy Gina. Gabriellát semmiképp, engem taszít az a név, a Gittáról pedig sajnálatos módon a gittelés jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!