Megírnátok nekem, hogy melyik nevek tettszenek nektek a felsoroltak közül? Lány: Lilla, Nóra, Dominika, Noémi, Diána, Georgina, Bella, Milena, Réka, Regina, Orsolya Fiú: Dominik, Zoltán, Olivér, Donát, Gergely, Milán, Zalán, Csaba, Benjamin, Dávid
Lány: Lilla, Nóra, Noémi, Bella, Réka
Fiú: Zalán, Dávid
Olivért, Milánt 2-2-t ismerek, Donátot, Benjámint, Gergelyt, Dávidot 1-1-et. A lánynevek közül egyik sincs.
Nóra, Dominika, Regina, illetve Dominik, Olivér, Milán tetszik.
Lányból Mile na nincs, fiúból mindebből van, Dominikbol több is
Nóra, Bella, Dominik, Olivér, Gergely, Benjamin nagyon tetszenek.
Kisgyerekekeknél csak Olivért és Dominikot ismerek a felsoroltak közült, 10 év körül ismerek Rékát, Milánt, a többit pedig a 18-19 korosztályból, amiben én is vagyok. Volt egy Donát nevű osztálytársam, akit állandóan a neve miatt szívattak, így én azt adnám legkevésbé a gyerekemnek, a lányok közül pedig a Milena nem tetszik.
Lány: Noémi, Réka
Fiú: Zoltán, Gergely
Nóra, Georgina, Réka, Orsolya nagyon szép
Gergely, Dávid, Benjámin okés, Csaba gyönyörű
Lány:Nóra,Noémi
Fiú:Gergely,Zalán
Egy Nórát ismerünk(1 éves)és egy Dávidot(7 éves):)
Lány: Lilla, Nóra, Noémi, Georgina, Réka, Orsolya
Fiú: Dominik, Gergely, Zalán, Milán, Csaba, Benjamin, Dávid
Csak Dávid nevű baba és kisgyerek van az ismeretségi körömben ezek közül.
Lany: Lilla, Noemi, reka es Regina
Fiu: Zoltan, Gergely
Ovono vagyok, igy Georgina es Milena kivetelevel ismerek ilyen nevu gyerekeket (most kb. 6 eves korig nezve), Norabol , Noemibol, Rekabol, Gergelybol, Milanbol, Zalanbol, Benjaminbol es Davidbol tobbet is.
Lányból legjobban a Georgina tetszik, de jó a Lilla, Nóra, Noémi és Regina is.
Fiúból az Olivér a legjobb, de a Milán és Benjámin is jó.
Babából 1 Lillát, 1 Nórát, 1 Georginát, 2 Rékát és 1 Milánt ismerek.
Ami tetszik: Nóra, Réka, Olivér, Zalán, Benjamin és Dávid.
Dominik, Olivér, Milán, Zalán és Dávid babákat ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!