Sógornőmmel együtt vagyok terhes?
A védőnőt megkérheted hogy ne mondja el, szerintem tiszteletben tartja, amúgy nem hiszem hogy tudja hogy rokonok vagytok.
A dokinál lebukhatsz ha egyszerre jártok oda. Erre nem tudok megoldást de előbb-utóbb úgyis elmondjátok, utána nem fog számítani.
A közösen csinálásra tudok megoldást, ne. Ignorálni kell ha ír, hív, mond valamit. Egy idő után megunja mindenki, hidd el.
Védőnő nem tudhatja hogy ki a te sógornőd vagy ismer titeket?Kérd meg ne mondja senkinek és kész.Válthatsz orvost bár csak emiatt ha jó a doki szerintem kár volna bár Murphy hogy pont összefutnátok:)
Addig míg nem vagy 12 hetes menj másik orvoshoz.Úgy sem lesz sok uh ha most 6 hetes vagy.Lesz egy szívhang vagy már van és azután 8-9 hetesen van értelme menni majd azután a 12.hetire és már utána el is mondhatjátok hogy nálatok is jön a baba.Megértem hogy nem akarjátok elmondani mivel nekem is volt missed ab-om és milyen jó volt hogy senki sem tudta.Sógornős ellenérzésed is megértem:) Mondom menj arra az 1 uh-ra máshoz.
Akkor menj 10. Héten védőnőhöz, 12. Hét előtt kell az első vérkép stb, és akkor 2 hétig hátha megtartja magának…
Amúgy attól hogy más közösködni akar az nem jelent semmit.
Senkinek semmi köze hogy te mikor mit csinálsz vagy mit nem.
Ennyi.
Megmondod hogy a ti gyereketek és ha ti másképp akartok dolgokat akkor az lesz.
Amúgy én tuti nem közösködnék senkivel, függetlenül attól hogy milyen a kapcsolatom az illetővel, ha meg nem is jó akkor nincs miről beszélni.
Ilyenen ne izgulj.
Most a baba meg te vagy a legfontosabb a többi mellékes.
Sok sikert, remélem minden rendben lesz veletek.!:)
Mondjuk az, hogy anyós kit alt az egy solog..
Lehet a sógórnő is szeretné a maguk dolgaikat csak maguknak..
Úgyh tényleg.. ez így vihar a biliben.
Védőnőnél esélyes. Hogy lebuksz.
Nem mert pletyi, hanwm egészségesrendelésre hív be.
Amit tehetsz, az, hogy jelzed, hogy a családnak nem akarjátok elmondani, és ő neked rokon, ne egymás után hívjon..
Nálam tök rugalmas ilyen tekintetben.
Anyós örülhet, de egyet értek, hogy a sógornő ettől még nem biztos, hogy szorosabbra akarja majd fűzni a kapcsolatot, biztos neki is megvannak a maga barátnői akikkel beszélgethet erről-arról, ünnepekkor meg max jó lesz, hogy van helyben két azonos korú gyerek.
Orvoshoz én két barátnőmmel is egy helyre jártam és soha nem futottunk össze, pedig 1 hónapon belül szültünk mind a 3-an, tehát lett volna bőven rá alkalom a heti 2 rendelési napjából.
Védőnő nálunk heti 1x délelőtt tart kismama akármit (várandós gondozás?) ott már esélyesebb összefutni, de a 12. hétig én csak 1x voltam, tehát addig bezárólag kicsi az esély rá, ha pedig nem ismer titeket egész biztos nem fog szóba jönni, hogy kik várandósak még az utcában.
Nincsen semmiféle gyűlölködés nem tudom ezt honnan veszed?:)
Nincsenek a sógornővel egy hullámhosszon,akkor miért kéne jópofizni?Olyan undor szokás ez a jópofizás ha kell ha nem utána meg megy a kibeszélés:)
Az jobb?Nem utálja csak nem azonos az érdeklődésük.Nálunk is ugyanez van és nem utáljuk egymást csak nem vagyunk puszipajtik és miért is kéne annak lenni?Mert anyós azt szeretné?Ez nem így működik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!