Sógornőmmel együtt vagyok terhes?
Nem értelek. Én is egyszerre vagyok terhes a sógornővel, de ez nem zavar semmit az én terhességemben. Néha megkérdezzük egymást hogy ki hogy van, és ennyi.
Terhesgondozásra és védőnőhöz is viszonylag ritkán kell menni az elején, havonta egyszer. Szóval még max 1-2 alkalom a 12. hétig, gondolom utána úgyis elmondanátok. Akkora peched csak nincs, hogy pont összefussatok. A védőnőt kérd meg, hogy ne mondja el neki. Akár keress másik orvost, általában azért még államiban is van valamennyi mozgástere az embernek az orvosválasztásban. Vagy ha nem tudsz, akkor őt is kérd meg, hogy ne mondja el. De ez amúgy egy kis falu? Mindenki tudja, hogy ti rokonok vagytok?
Miét kéne közös keresztelő, meg nevelés? A te gyereked, ha te nem akarsz valamit, akkor szépen nemet mondasz és kész. Itt inkább az anyóst látom problémának, őt kell leállítani, hogy attól még, hogy kb egyidős gyerekeitek lesznek, nem együtt fogjátok élni az életeteket valami rossz kommunaként. A sógornő lehet ugyanúgy a háta közepére sem kíván téged, ahogy te őt.
Igen,a gyerekek szerethetik egymást de nekem nem muszáj a sógornőm talpát nyalni:) Te nem érted a lényeget de mindegy is kár a szó hisz nem érted.
Anyós ne szabja már meg hogy a kérdező mit csináljon szerintem.Jópofi nélkül is lehet jóban lenni.
Férjem szeresse is a családját vagy furán néznék rá viszont azt ne várja már el senki sem hogy a sóginő ölibarija legyen a kérdező vagy én vagy akárki mikor nincs egy hullámhosszon a két személy.Én erről beszéltem és nem arról hogy mindenki gyűlöljön mindenkit :)
Én sem várom el hogy engem mindenki kedveljen.
nem megszabta, csak szerinte milyen jó lenne ha…
te se látsz tovább az utálatnál, milyen talpat kell nyalni? szó se volt ilyenről, vagy valakivel normálisan beszélni és tartani egy alap szintű rokoni kapcsolatot már az? atyaég 🤣🤦🏼♀️
Szia! Az orvosnál nem sok esély van, hogy pont találkozzatok, de ha mégis ettől tartasz, akkor a 12.hétig menj másik orvoshoz. Pletykálni biztos nem fog, nem adhat ki semmilyen adatot + nem is érdekli.
A védőnőnél már kicsit több az esélye, ha tudja, hogy rokonok vagytok, akkor kérd meg, hogy ne mondja el senkinek, ha viszont nem tudja, akkor mond el neki, hogy rokonok vagytok, ti még nem szeretnétek elmondani senkinek a 12.hétig az előzmények miatt, így ha van rá mód, akkor ne egymáshoz közeli időpontot adjon. Szerintem ez teljesen érhető dolog. 😊
Voltam hasonló szituációban, mi sem mondtuk el senkinek a 12.hétig, első terhességemnél a 9.héten találkoztam össze a nőgyógyásznál az akkori körmösömmel (ahova a család össz női tagja és a barátnőim is járnak), akkor csak köszöntünk egymásnak, majd utána rám írt messengeren, hogy csak nem azért voltam én is ott? Akkor elmondtam neki, hogy de, igen, de még nagyon korai és megkértem, hogy ne mondja el senkinek, ő halkan gratulált és tiszteletben tartotta kérésem. 😊
2. terhességemnél, mint utólag kiderült, 2 barátnőmmel is ugyanazon a héten voltunk ugyanannál az orvosnál mindhàrman, és szintén ugyanezen a héten ugyanott vérvételen, mégsem találkoztunk össze egyszer sem 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!