5 hetes és 5 napos terhes vagyok tegnap együtt voltunk a párommal de persze óvatosan és utána enyhe vérzésem volt aztán elmúlt ma délután megint volt egy kicsi. Semmi fájdalom semmi nincs orvoshoz minden képp megyek. Baj lehet ebből?
Nekem volt egy nemkívánt terhességem fiatalon
Kb 4 hetes lehetett amikor kiderült
Szeretkeztünk elég durvákat de csak szükség volt az abortuszra
Így hidd el nem lesz baja..
Ezek a pontozgatók ilyenkor kielégülnek? 😆
Végülis kinek mi jut. 😆
Nekem is volt vérzésem szex után az 5 héten, én felhivtam az ügyeletes kórházat, ott azt mondták amig nem gorcsolok nem kell be mennem, ugyhogy hétfőn elmentem a nődokihoz, de nem latott semmit, mindent rendben talalt de eltiltott az egyuttlettol. Aztán 6 heten ujra verzetem egy tuszentes utan egy csomo alvadt ver jott, raadasul nyaraltunk ugyhogy rohantunk az ottani korhazba, minden rendben volt mar szivhang is volt, azt mondtak lehet h elpattant egy er de nem tudtak megmondani a pontos okot. Azota nem vereztem.
27hkm
Nekem hematóma miatt volt vérzésem a 13. héten. Szerintem ne aggódj, de addig amíg nem lát orvos ne legyetek együtt és óvatosan emelj vagy hajolgass, ha tudsz, inkább pihenj, feküdj.:)
Ilyenkor egyébként a méhszáj vérbő és irritáció hatására vérezhet. De azért jobb félni, mint megijedni, az orvosi időpontig óvatosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!