Létezhet,hogy mensi előtt 5 nappal teherbe estem?!08.25én volt az utolsóm első napja...és 09.20.-án voltam együtt a férjemmel...akkor elutazott külföldre!Várjam meg a tesztelést e hó 25-ig,vagy már kimutatná? Tegnap lett egy időn túlim.
Az "időn túli" inkább száradási csík.
Mindig érdemes megvárni a nemvárt első napját.
Ha most mutatna is valamit, az még kémiai is lehet.
De amúgy ezeket már annyian leírták ezen a fórumon, és az internet is tele van vele...
A csalódások elkerülése miatt, érdemes kivárni.
A terhesség első jele lehet a menstruáció kimaradása.
Sajnos nem vagy terhes már leugrana a 2.csík 4 héttel az együtt lét után, nekem 14 nappal utána leugrott a 10 es tesztről, és a 20 as is jól látszott.
Vegyél egy predictor earlit, este is megcsinálhatod 1-2 óra pisi szüne, és ne igyál, de nincs sok esély hogy + lesz, mert a tegnapinak már erős pozinak kellett volna lenni ennyivel az aktus után
Akkor is mutathat halvány pozitívat a teszt, ha nem volt peteérésed.
Ez pedig megmagyarázná a mellbimbó fájdalmat,és a kimaradt előző havit is. Ha nincs peteérés, akkor kicsit elcsúszik az FSH és LH szint, ami kiválthat PMS-szerű tüneteket.
Ha a következő teszt sem ad egyértelműen pozitív eredményt, akkor is menj el orvoshoz, érdemes lenne csináltatni egy labort és hormonszintet nézni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!