Mennyit híztál összesen (baba és járulékos súly + valódi hízás együtt) terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Normál súllyal indultál, tehát a BMI-d 25 alatt volt, vagy túlsúlyos voltál, tehát 25 feletti BMI-vel kezdted a terhességet.2022. okt. 28. 14:00
A kérdező szavazást indított:
Normál súllyal indultam, kevesebb, mint 10 kg-t híztam
Normál súllyal indultam, 10-15 kg között híztam
Normál súllyal indultam, 15 kg felett híztam
Túlsúlyos voltam, kevesebb, mint 10 kg-t híztam
Túlsúlyos voltam, 10-15 kg között híztam
Túlsúlyos voltam, 15 kg felett híztam
62 szavazat
1/15 anonim válasza:
Én 47kg-ról indultam és 63-al mentem szülni úgy, hogy végig tartanom kellett a 160g-os szénhidrátdiétát.
2/15 anonim válasza:
54 kilóról indultam (170 centi) és 67 voltam a végén. Szüléssel 10 kiló lement.
3/15 anonim válasza:
Normál súllyal, de 10 kg-mal nehezebben, mint szeretem estem teherbe
Egyszer 14
Másodjàra 20 kg jött fel
Azóta visszafigytam a 10kg-mal könnyebbre ( magas vagyok, nekem10 kg olyan, mint másnak 5)
4/15 anonim válasza:
175 cm vagyok. Az elsőnél 65 kg-val indultam, 78 kg-val menten szülni (22 évesen)
Most a másodikkal 78 kg volt az indulósúlyom, 28 hetes vagyok és már 9 kg-nál tartok 😔 (31 éves vagyok)
5/15 anonim válasza:
Kb 5kg+ volt rajtam mindkétszer, az elsővel 6 (L, 38+5), a másodikkal 9 kilót híztam (F, 40)
6/15 anonim válasza:
Kereken 20 kgt híztam az első babával, de 25 kgt le is adtam a szülés utáni fél évben. Most 24 hetes terhes vagyok a kistesóval, már most 11 kg hízásnál tartok sajnos.
7/15 anonim válasza:
52 voltam, 60 lettem a végén. Visszament 52 körülire
8/15 anonim válasza:
Normál súllyal indultam, 7,5 kilót híztam a végére. 2 héttel szülés után már annyi voltam, mint szülés előtt.
9/15 anonim válasza:
160cm/46 kg voltam, szülni 58kg-val mentem
10/15 flora08 válasza:
56 kg-ról indultam, 72-vel mentem szülni. Magas és vékony alkatú vagyok (180 cm) senki nem hitte el, hogy ennyi jött fel, nem látszott. Októberben született a kisfiam, karácsonyra lement 12 kg, nyárra ugyanannyi volt a súlyom, mint a terhesség előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!