Mennyit híztál összesen (baba és járulékos súly + valódi hízás együtt) terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Normál súllyal indultál, tehát a BMI-d 25 alatt volt, vagy túlsúlyos voltál, tehát 25 feletti BMI-vel kezdted a terhességet.2022. okt. 28. 14:00
11/15 anonim válasza:
170 cm magas vagyok. Elsővel 62 kilóval indultam, 70 kilóval mentem szülni. Másodikkal szintén 62 kilóval indultam, 72 kilóval mentem szülni.
Viszont szinte végig étvágytalan voltam. Folyamatos puffadás miatt arra is figyeltem, mit eszek.
12/15 anonim válasza:
66 kilóval indultam, 80 körül szültem, 11 hónapos a lányom, 57 kiló vagyok.
13/15 anonim válasza:
Mind a 2x 65röl indultam. Elsővel 5 masodikkal 3kg-t híztam.
Mind a 2x könnyebben jöttem haza a kórhazból, mint amennyivel teherbe estem.
14/15 anonim válasza:
54 kg voltam, az elején lefogytam 50re, annyira szarul voltam, majd 55ben álltam meg a terhesség végére
15/15 anonim válasza:
1.nél 14kgt szedtem normál súllyal kezdtem
2.nál úgy szedtem fel 8at hogy az elején lement 4kg az jött vissza plusz 4, szintén normál súllyal kezdtem
3. Most vagyok a 33.hétnél eddig 6kg plusz, szintén normál súllyal kezdtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!