Cérnagilisztával fertőzött gyermeked ment közösségbe?
27es vagyok megint. huh, végigolvastam, nem is értem miért reagálsz, egyedül az 58-as válaszoló írt baromságokat és provokált, a többiek mind kulturáltan fejtették ki a véleményüket :)
én felmentem az antsz oldalára, ott le van írvva mit kell jelenteni.
pl. a tetvességet jelenteni kell. (mértéktől függően, nyilván egy tetves gyereket nem kell, de ha már 10en elkapják, akkor igen)
gilisztát nem ír, egyedül úgy fogalmaz, hogy különösen veszélyes parazitákat kell... giliszta ismereteim szerint nem az.
én írtam amúgy, hogy én magam jelenteném ha a homokozóban szedte volna össze a gyerekem. de mondjuk az is igaz, hogy nem is homokozóban lehet elkapni, hanem wc-ről vagy állat fenekéről.
Azért reagáltam így, mert nem csak 1 válaszoló ítélt meg elég bunkó stíusban ismeretlenül. Nem hiszem, hogy az én tisztem jelenteni mindenkinek, és azt sem hiszem, hogy pl. valaki azt is írta, hogy a szülőket is tájékoztassam. Konkrétan hogy? Üljek az ovi bejárata elé? Anélkül mondott mindenki véleményt -az első kommentedben te is-, hogy utána olvastatok volna és ez nem normális reakció.
Itt is le van írva, hogy mi az, ami bejelentésre köelezett, és mi az ami miatt a gyerek közösségbe sem mehet, mégcsak bejelenteni sem kell. De itt 2-3 válaszoló kivételével letéptétek a fejemet. Azért reagáltam úgy, ahogy reagáltam.
na azért :D már elkezdtem gondolkozni, hogy mit tettem :D
nem, nem a te kötelezettséged és nem is az orvosé, hanem az óvodavezetőé.
nálunk is volt tetű (58%os, kapaszkodj meg! budai kerület, gazdag negyed!), mondták is, hogy a gazdáját nm küldhetik haza, de a szülők tök normálisak voltak, jöttek is a gyerekért. aztán jött a védőnő, az egész ovit átnézte és kapott kis papírt aki elkapta. ők se jöttek másnap. még aznap délután fertőtlenítve lett az ovi,mi, meg akik első körben nem kapták el, azok megúszták :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!