Cérnagilisztával fertőzött gyermeked ment közösségbe?
Sosem volt ilyen fertőzése, de értelemszerűen nem menne. Nem is értem az orvost, ez egy erősen fertőző állapot, amíg nincs teljesen kikezelve belőle biztosan nem mehetne. Értem ez alatt amíg vannak a gyermekben élő giliszták avagy peték. Óvodásokról beszélünk, azt ne felejtsük el. Ilyenkor a családot is szokták megelőző jelleggel kezelni, nem véletlenül. Én biztosan éktelen patáliát csapnék, ha megtudnám, hogy valaki így közösségbe vitte a gyereket, evvel fertőzésnek téve ki kvázi az egész intézményt. A peték még kezelés után 1 héttelis ürülhetnek és a környezetben 3 hétig életképesek. Mégis miként jutott ez eszedbe, már ne is haragúdj?
Fertőző betegség, a család többi tagja is elkaphatja.Mindent (ágynemű, törölköző) 90 fokon kimosni, körmöket rövidre vágni, ugyanis ott telepszenek meg legelőször.
Ne vidd közösségbe, mert elkaphatja az összes gyerek!
2! Onnan jutott eszembe, hogyha utána olvasnál tudnád, hogy tünetmentes is lehet. Egyből levittük orvoshoz és szedi a gyógyszert. Honnan tudod, hogy a Te gyerekekben nincs? Mégis viszed közösségbe.
Olyan válaszokat szeretnék kapni, ahol volt a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!