Cérnagilisztával fertőzött gyermeked ment közösségbe?
A mi óvodánk házirendje ezt tartalmazza (szerintem legtöbb helyen van hasonló szabályozás és ez teljesen indolokt is):
"Fertőző betegség (rubeola, bárányhimlő, skarlát, májgyulladás, tetű, cérnagiliszta stb.) esetén a szülőknek bejelentési kötelezettségük van. Az óvoda a bejelentést követően jelez az ÁNTSZ felé, és fertőtlenítő takarítást végez."
Elég szomorú, hogy nem történt semmi.
A gyerekek egészségéről van szó.Ez szomorú.
Voltunk lent gyerek orvosnál, ő nem tartotta itthon. Nem én kezelgetem itthon praktikákkal. Akkor miért higgyek egy ismeretlen orvos véleményęnek? Ha nem mehet közösségbe akkor miért nem lett itthon tartva?
Nem kötözködök Veletek, de nem értem. Azt igen, hogy fertőző. De a homokozóban bármelyik gyerek elkaphatja és lehet a fél ovi gilisztás és nem tudunk róla. Ezen mit vizsgál az ÁNTSZ?
Jól van, akkor vigyed.
Nem tudom milyen óvoda az, ahol ennyire elhanyagolnak mindent.Én egy viszonylag kis faluban élek, de ilyet nem hagynak annyiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!