Ez tenyleg kegyetlenseget csinaltam? Mit lehetett volna
maskepp?
Figyelt kérdés
Kisfiam egesz ejjel nem aludt; de tenyleg semmit, vegul hajnali 4 korul lett lazas. Addig nem, mertem. Gyogyszert nem akart bevenni, csak szirup volt itthon, en belenyomtam “eroszakkal” a szajaba vegul mar 1 oras konyorges utan, mert szepen-lassan 39 fokos laza lett es szornyen rosszul volt.
Ferjem lecseszett, hogy mit csinaltam, nem igy kellett volna. De akkor hogy? Mas nem volt itthon,iszonyu faradt voltam, semmit nem aludtunk. Majd veszek kupot legkozelebbre, de azt se kimeletesebb beadni egy 1,5 evesnek, aki a szimpla pelenkacseret is gyuloli.
Mindenki olyan fúromra jár,ahova szeretne,teljesen mindegy hogy,hol él. Semmit nem tudsz rólam,nem tudom mire alapozod a 2. mondatot. Olyan érdekes ha a neten bármilyen cikk megjelenik, az eus fejlett országokról, a magyarok nyalnak-falnak,hogy bezzeg arrafele mennyivel jobb minden,aztán persze ha valamiről meg kiderül a teljes valóság,akkor meg fú de borzasztó. Csak tudnám azt ha ilyen jó itthon minden akkor miért ilyen nagy a nyálcsorgatás a fejlett országokra.
szept. 26. 22:14
42/47 anonim válasza:
Ha már ennyi tájékozott, evidence-based módszerekkel elő orvos jár ide ,kérlek vilagasitsatok fel, hadd bujjal elő a sötétből. Ha egy 1 éves gyerek nem tud aludni az orrában lévő takonytól, mert nem kap levegőt a sok váladéktól, akkor mit csináljak vele? Mert ugye az orrszívás ördögtől való, hiába alszik utána egész éjjel a gyerek. Az jobb ha 10 percenként felsir éjjel, mert a száján nem vesz levegőt, az orrán meg nem tud?! Az új irányzatok ezt hogyan oldják meg?
Van egy olyan gyanúm aki itt osztja az észt, neki gyereke sincs, és nem.is látott még közelről sem.
szept. 27. 11:15
43/47 anonim válasza:
Úgy oldják meg, hogy párásítanak légzéskönnyítő párnát és balzsamot alkalmaznak,orrcsepp, sóoldatos orrmosás eléggé elterjedt,sokkal hatékonyabb mint a sima orrszívás,mert a melléküregeket is tisztítja. Az orrszívás nem feltétlenül örödtöl való,ha normálisan van használva. Ezek sokat segítenek az alvásban. Bármennyire is hihetetlen, az orszívásba csak a magyarok vannak belebetegedve,sehol máshol ilyen nincs. Ha nem hiszed járj utána.
szept. 27. 12:23
44/47 anonim válasza:
Salvus vízzel inhalálunk, éjszaka megy a hidegparasító, orrsprayt használok neki alvás előtt, krémet, párnát neki nem használhatok, mert az epilepszia miatt ellenjavallt neki. Az orrmosás nem gondolom, hogy kisebb atrocitás neki, mint az orrszivás, de legközelebb megpróbálom. Mondjuk a 20 liter takony a párasitótól nem fog kijönni...de majd legközelebb megpróbálom, hogy nem fajok orrot nathásan,hátha felszivódik magától.
szept. 27. 12:57
45/47 A kérdező kommentje:
Orrmosast en el se tudom kepzelni hogy csinaljak. Sir a gyerekem az orrcseptol is, total kiborul, de egy siro, sikito gyereknel szerintem eletveszelyes az orrmosas.
szept. 27. 13:02
46/47 anonim válasza:
Légzési nehézséget maga a duzzadt nyálkahártya okoz nem maga a váladék.
szept. 27. 14:15
47/47 anonim válasza:
Voltál te már úgy isten igazából náthás? Mikor egy orrfujásra nem elég egy zsepi? Mert én igen, na akkor a takonytól nem kapok levegőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!