Nem tartjatok rossz dolognak, kegyetlensegnek, hogy Magyarorszagon egy ujszulott elete elso par napjat nem az edesanyjaval tolti, hanem egy megorzoben?
1-2 elteltével kell non stop szoptatni csak, mert addig az újszülött rengeteget alszik és szükséges is neki kiheverni a születés fáradalmait, a 3 órás rendszer nagyon is megfelelő, kevés tejesek esetén jobb ha 2 óránként van mellen
mindenkinek odaadják a babát, csak azokat viszik csecsemőosztályra akikkel baj van, nem volt jó a CRP-je, stb, antibiotikumozni kell egy hétig, esetleg lámpázni stb.
Ma Magyarországon pont az ellenkezője a tendencia. Azaz egyre több olyan kórház van, ahol napi 24 órában az anyukával lehet az újszülött.
Mindkét gyermekemet a budapesti Bajcsy kórházban szültem. Szülés után azonnal szoptathattam és csak egy gyors fürdetésre vitték el őket, aztán visszakaptam őket és azóta is sülve-főve együtt vagyunk:-)
1-es vagyok.
Állami kórházban szültem, az ügyeletes dokinál. Semmit nem kellett fizetni. 2 ágyas szobában voltunk a lányommal. Budapesten már szinte az összes kórház, bababarát. Vidéken nem tudom mi a helyzet, de szerintem ott is így van.
Én nem babaaratban szültem, de kovezzetek meg, direkt! Mert tudtam, hog császár lesz. Tapasztalatból tudom, hogy császár utan a bababaratban alig várják, hpgy leteljen a 12 óra, odadobjak a gyereket es rád se néznek, csak vizit előtt..
Szoval nem bababaratban voltam, de vip szobában. Ha szerettem volna, kikerhettem volna bármikor. Utolsó nap éreztem úgy magam, hogy tisztességesen el tudom látni a babát, de akkor besargult, igy felesleges lett volna kikernem. MMasnap pedig jöttünk haza. 3 napot voltunk bent.
Én nem éreztem rossznak a rensrendszert. A 3 óra pedig ott nem volt szentírás. Volt jikor óránként hozták, mert feleredt, volt mikor 4 órát aludt...
tehat, mikor ébren volt, velem volt. Mikor elaldt, elvittek es en is aludtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!