Ez tenyleg kegyetlenseget csinaltam? Mit lehetett volna maskepp?
Kisfiam egesz ejjel nem aludt; de tenyleg semmit, vegul hajnali 4 korul lett lazas. Addig nem, mertem. Gyogyszert nem akart bevenni, csak szirup volt itthon, en belenyomtam “eroszakkal” a szajaba vegul mar 1 oras konyorges utan, mert szepen-lassan 39 fokos laza lett es szornyen rosszul volt.
Ferjem lecseszett, hogy mit csinaltam, nem igy kellett volna. De akkor hogy? Mas nem volt itthon,iszonyu faradt voltam, semmit nem aludtunk. Majd veszek kupot legkozelebbre, de azt se kimeletesebb beadni egy 1,5 evesnek, aki a szimpla pelenkacseret is gyuloli.
Persze, en is leb@sztam, de a gyerekre valo tekintettel nem annyira, mint szerettem volna 😂
Egyebkent a gyogyszerrel nem szokott gond lenni, ezert is van csak nurofen itthon, mindig beveszi, izlik neki.
Hat most igy jartunk.
Jesszusom ne már! Egy gyereket ennél sokkal nagyobb dolgok is érik. Nálunk egy orrszívás felér egy kinzással, ketten og bírunk vele, majdnem megfullad az üvöltéstől mire végzünk, de muszáj. A gyógyszer is ilyen, ha kell hát kell. Kórházban nekem úgy mutatták, hogy oldalt kell belenyomni a foga és a pofazacskója közé, mert akkor nem tudja kiköpni, hanem automatikusan lenyeli.
Biztos leütöttem volna a kedves apukát.
Sajnos az orrszivas az nalunk is hasonlo, bar az azert nem merult fel eddig, mert csak egyszer kellett es en csinaltam egyedul.
Most is csak lazas (volt) semmi egyeb tunet, de ez mar a masodik ilyen a honapban. Azert aggodom, hogy mi lehet, de orvoshoz mar csak holnap jutunk el, ma nem rendelt.
Könyörgöm nézzetek már kicsit utána,mert itt páran nagy tévedésben vagytok a lázgörcs kialakulásával kapcsolatban.
Amúgy nem, nem voltál kegyetlen.
Hat amikor nem alszik a gyerek egesz ejszaka, majd lazas lesz es viszonylag gyorsan 39 fok…
Es kozben mar sir is, nyilvan panikol az ember. De mint mondtam, 1 orat elszorakoztunk azzal, hogy minden modon probaltam beadni, de nek sikerult.
Reggel 6-kor aludt el amugy. Addig semmit. Tobb, mint 24 orat volt ebren.
Azert ez nem egy egyszeru helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!