Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ez tenyleg kegyetlenseget...

Ez tenyleg kegyetlenseget csinaltam? Mit lehetett volna maskepp?

Figyelt kérdés

Kisfiam egesz ejjel nem aludt; de tenyleg semmit, vegul hajnali 4 korul lett lazas. Addig nem, mertem. Gyogyszert nem akart bevenni, csak szirup volt itthon, en belenyomtam “eroszakkal” a szajaba vegul mar 1 oras konyorges utan, mert szepen-lassan 39 fokos laza lett es szornyen rosszul volt.

Ferjem lecseszett, hogy mit csinaltam, nem igy kellett volna. De akkor hogy? Mas nem volt itthon,iszonyu faradt voltam, semmit nem aludtunk. Majd veszek kupot legkozelebbre, de azt se kimeletesebb beadni egy 1,5 evesnek, aki a szimpla pelenkacseret is gyuloli.

szept. 25. 11:36
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
93%
Megkértem volna apukát hogy segítsen.
szept. 25. 11:43
 2/47 anonim ***** válasza:
100%
én is volt, hogy lefogva adtam nekik. Ez nem olyan dolog, hogy légyszi légyszi vedd be. Nem. Ezt ha akarja ha nem, beadom.
szept. 25. 11:43
 3/47 anonim ***** válasza:
54%
Hát figyelj, valamit muszáj volt csinálnod, szóval valahol megértelek, mert inkább ez, mint pl egy lazgorcs, vagy bármi, ami kisgyermekeknel túl magas laz eredménye. Nem cumizik esetleg? Én arra szoktam flamborint csepegtetni, azt tartok itthon, és a cumira úgyis nyitja általában a száját, szerintem ez a legbiztosabb és legkimeletesebb módszer. Vagy hideg vizes borogatás, ha nincs más, az is hatásos amúgy.
szept. 25. 11:44
 4/47 A kérdező kommentje:

Koszi 3-as, ez jo otlet! Cumizik amugy, de flamborin se volt itthon.

Amugy a ferjem vegig mellettem volt, nem hagyott magamra, csak ezt a szamara kegyetlenseget nem birta nezni. Hat, nyilvan en se, de ez van.

szept. 25. 11:49
 5/47 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk az orrszi porszizas lefogással megy, a gyerek végig ordítja. Nem tehetünk róla, az ő érdeke is, hogy kapjon levegőt rendesen. Ettől még szeretjük, imádjuk. Miután végzünk az orrszivással, mindig magunkhoz öleljük, megnyugtatjuk és mosolyogva, jókedvűen tesszük le. Ennél többet nem tudunk tenni. Amit muszáj, azt muszáj.
szept. 25. 11:53
 6/47 anonim ***** válasza:
100%
Aki csak annyit mond, hogy mit ne csináljak, azt elküldöm a ..csába. Nem vagyok vele előrébb, sőt.
szept. 25. 11:54
 7/47 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hát könnyű állni, mint a tehetetlen lóf***, szörnyülködni,

aztán utólag okoskodni, hogy jaaj, nem így kellett volna.

Ha azt csinálod, mint a kedves apuka, biztos lemegy a láza...

Egyébként mi meg szoktuk oldani, hogy szépen bevegye. 1.5 évesen már okos. De ha annyira nem menne, akkor is valahogy beadnánk neki.

szept. 25. 11:54
 8/47 anonim ***** válasza:
87%

Amúgy kérdezd meg a férjed, mennyivel lenne jobb, ha a gyerek lázgörccsel kórházba kerülne, mert nem kapott időben gyógyszert? Akkor nem sajnálná? Amikor ott a gyereket össze-vissza szúrkálják mindenféle vizsgálat miatt, akkor nem sajnálná? Az jobb lenne? Kb 5 mp lehetett neki ami kellemetlen volt. Kibírta. Mikor elesik és koppan egyet a buksija az nagyobb trauma neki kb.

Utolsó voltam.

szept. 25. 11:56
 9/47 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok. Nem utolsó voltam, hanem az 5-ös.
szept. 25. 11:57
 10/47 anonim ***** válasza:
100%

Huh, de utálom ezt a fajtát! Mint a mimóza, ő nem bír semmit nézni/csinálni, ami kellemetlen, de ott sápítozik az ember mellett, aki meg tenne is valamit.

Elküldeném a francba, ha már nem segít, ne idegesítsen!

szept. 25. 12:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!