Ez tenyleg kegyetlenseget csinaltam? Mit lehetett volna maskepp?
Kisfiam egesz ejjel nem aludt; de tenyleg semmit, vegul hajnali 4 korul lett lazas. Addig nem, mertem. Gyogyszert nem akart bevenni, csak szirup volt itthon, en belenyomtam “eroszakkal” a szajaba vegul mar 1 oras konyorges utan, mert szepen-lassan 39 fokos laza lett es szornyen rosszul volt.
Ferjem lecseszett, hogy mit csinaltam, nem igy kellett volna. De akkor hogy? Mas nem volt itthon,iszonyu faradt voltam, semmit nem aludtunk. Majd veszek kupot legkozelebbre, de azt se kimeletesebb beadni egy 1,5 evesnek, aki a szimpla pelenkacseret is gyuloli.
Koszi 3-as, ez jo otlet! Cumizik amugy, de flamborin se volt itthon.
Amugy a ferjem vegig mellettem volt, nem hagyott magamra, csak ezt a szamara kegyetlenseget nem birta nezni. Hat, nyilvan en se, de ez van.
Ja, hát könnyű állni, mint a tehetetlen lóf***, szörnyülködni,
aztán utólag okoskodni, hogy jaaj, nem így kellett volna.
Ha azt csinálod, mint a kedves apuka, biztos lemegy a láza...
Egyébként mi meg szoktuk oldani, hogy szépen bevegye. 1.5 évesen már okos. De ha annyira nem menne, akkor is valahogy beadnánk neki.
Amúgy kérdezd meg a férjed, mennyivel lenne jobb, ha a gyerek lázgörccsel kórházba kerülne, mert nem kapott időben gyógyszert? Akkor nem sajnálná? Amikor ott a gyereket össze-vissza szúrkálják mindenféle vizsgálat miatt, akkor nem sajnálná? Az jobb lenne? Kb 5 mp lehetett neki ami kellemetlen volt. Kibírta. Mikor elesik és koppan egyet a buksija az nagyobb trauma neki kb.
Utolsó voltam.
Huh, de utálom ezt a fajtát! Mint a mimóza, ő nem bír semmit nézni/csinálni, ami kellemetlen, de ott sápítozik az ember mellett, aki meg tenne is valamit.
Elküldeném a francba, ha már nem segít, ne idegesítsen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!