Nem engedi hogy kiszivjam az orrát, mit tegyek? T.i hogy oldjatok meg, nek.tek engedi? Mit tesztek ha nem engedi kiszivni de folyton tele és bedugul? 2éves 2hós , de nem tud orrot fújni sem , hiába tanitgatom
19
Így van, vhogy egy ideje minden arra mutat hogy lépjek, ez is, kicsi dolognak tűnik , de nagy dolog van a háta mögött.. (mégpedig az hogy "leszarom a másikat)
Millió bocsánat a nem szép kifejezésekért
21.
Akkor kell kiszivni ha nincs otthon. Menjen a francbaaa a gyerek egeszseget kell nezni
Kedves 21, nem tudtam már hogy tényleg jól csinalom -e ha kiszivom , ezért is kerdeztem meg.
Most lázas lett rendesen, megis van az eredménye..
21.
En nem bantasbol irtam 😃 hanem arra nem gondol a csaladod hogy nagyobb baj lehetne….
14 nem hiszem hogy porszívó nélkül is olyan hatékony.
15 az én fiam 3 éves. Tud orrot fújni mégis ki kell szívni ha nagyon beteg mert nem elég hatékony. Még nekem is van hogy úgy begyűlik hogy alig bírom kifújni. És nem szereti de igen inkább "kínzom" ezzel mint a kórház. Mert egyszer már a fülére ment a betegség emiatt hozy ó hát ki tudja ő fújni. Nem kívánom senkinek azt amikor a gyerek vigasztalhatatlanul sír éjszaka és könyörög hogy segíts de nem tudsz mert még a fájdalomcsillapító se segít.
Na kérdező. Ezt mond el a férjednek is. Hogy nagyobb baj is lehet belőle ha nem szívod ki mintegy kis sírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!