Nem engedi hogy kiszivjam az orrát, mit tegyek? T.i hogy oldjatok meg, nek.tek engedi? Mit tesztek ha nem engedi kiszivni de folyton tele és bedugul? 2éves 2hós , de nem tud orrot fújni sem , hiába tanitgatom
En is leszoktam fogni a fiamat,mert o sem engedi es kifujni sem tudja pedig mar 3 eves… ordit meg sikit kozben de inkabb kiszivom neki legalabb napi 1-2x mert nagyon sokat szamit.
Az olembe szoktam ultetni es a kezeit ossze fogom az egyik kezemmel a masikkal meg szivom neki.
Az en ferjem sem szereti ha szivom neki de nincs mas valasztas. Az anyosom meg mindig azzal riogat,hogy ne szivjam ki neki mert verezni fog az orra……….
Egyszer a fule is begyulladt a sok valadektol. Majdnem mutet lett a vege.
Ugyhogy inkabb szivd le neki .
8 elhiheted hogy mindig a sarkamra álltam de .... szemben nehéz, néha mar megkérdőjelezem hogy ennyire rossz vagyok ?
Már valósággal veszekedtek velem, minden sz.arnak lehordtak hogy ezzel traumatizálom es miattam sír ennyit, en vagyok az oka hogy ennyit hisztizik mert ezt senki se bírna .
És annó amikor baba volt a kicsi javasolta a doki hogy vigyuk el szívvizsgálatra,
Hát ne tudjátok meg, ez is az én számlámra lett irva , hogy az orrszivassal biztos annyira stresszelem hogy belefájdul a szíve is , és elvették az orrszívót is hogy térjek észhez.
Pedig tenyleg csak akkor hasznaltam ha ugy lattam nagyon taknyos .
Azt gondoltam hogy csak nálam ilyen nehéz ez
A tesóm is azt mondta hogy biztos azert olyan hisztis (ugy általába) a kislányom mert "folyton" (ha nagyon taknyos napi 2x -3x ) szivom az orrát.
De ha ti is szivjatok akkor is ha a ö nem akarja , és jó, az azt jelenti hogy nem en vagyok a "bunyó"
Nyilván nem akarok én sem "szar anya lenni" ..
De nálunk amúgyis a házasságunk egy nagy 💩 nincs semmi harmónia benne, de egyedül sztem nehezebb lenne így is
17
"Felkelt segiteni a férjem"
Irigyellek, kivanok jó egészséget a ferjednek hogy eljen sokáig mindaz aki ilyen kedves es együttérző
Nem tudom én hogy tudtam igy elszurni , neken nagyon sokat számít az ha a partnerem segítőkész vagy sem , mondhatni ez válóok, na de nemis akarok eltérni a témától sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!