Miért olyan nagyon felháborító hogy soha nem veszek sem kínai, sem használt ruhát a babámnak?
miért szólnak ebbe bele mások? miért vetik meg azt aki csak újat vásárol (hozzáteszem nem horribilis összegekért, h&m c&a-ban vásárolok a legtöbbször és figyelek az akciókra is)
miért jönnek a gúnyos beszólások hogy miért nem jó nekem a kínai vagy turkáló vagy a vatera?
Szeretem a C&A-t, a H&M-et néha-néha veszek is ott a lányomnak (4éves), de a legtöbbet turizom (Háda Gyerekbolt)és eddig még mindenki kétkedve fogadta, hogyha azt mondtam turis ezis-ezis-meg ez is. Sőt, van hogy gyári címkés márkás rucikat találok neki, csak épp negyed annyiért.
És őszintén, én imádom a kincsvadászatot a turikban, és még nagyon sok anyuka (a havi árucserés napokon a tömeget látva) :)
Én azért nem veszek használtat sem nekem sem a gyerekemnek, mert szinte csak 1-2 száz forinttal olcsóbb mint a kínai.
A kínaival nekem semmi bajom.Ott is lehet jobb minőségű ruhákat venni!
Ezért már rám is néztek furcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!