Szeretnék venni egy I9 4g-t (kínai iphone). Sajnos interneten sok információt nem találtam róla, youtube-on is csak kevés videó van a készülékről. Mi a véleményetek? Akinek van ilyen, vagy esetleg használt már ilyet az kérem írjon.
Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 09:25
2/7 anonim válasza:
Melyik telefon nem "kínai"? :) Mert szerintem elég kevés van, amelyik nem made in China...
3/7 anonim válasza:
bocs, de ha nincs pénzed az eredetire, akkor miért akarsz vagánykodni egy kamuval? kinek szeretnéd megmutatni, hogy te több vagy náluk?
szerintem ezzel még szánalmasabbnak fogsz tűnni, mint egy sima gombos telefonnal...
4/7 anonim válasza:
"bocs, de ha nincs pénzed az eredetire, akkor miért akarsz vagánykodni egy kamuval?"
bocs es ha neki DUAL sim kell, ugy mint mondjuk nekem. Akkor a hajadra kenheted az eredetit...
5/7 A kérdező kommentje:
kedves 3. kommentelő ;) nem vagánykodni akarok vele... észrevehető a különbség az eredeti és ez közt... tudod ezen nincs alma logo ;) nah csak ennyit a beszólásodhoz..
2011. febr. 10. 14:02
6/7 bp1985 válasza:
bocs es ha neki DUAL sim kell, ugy mint mondjuk nekem.
speedshopba normális, 1 év garival van dual simes telefon.
7/7 anonim válasza:
A véleményem az hogy egy nagy sz*r.
Inkább vegyél HTC-t,ha meg nincs pézed rá ZTE bladet nagyon megéri az árát és sokat tud
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!