Valaki árulja el nekem, hogy miért veszik az emberek a kínai hamisítvány designer termékeket, holott szinte ugyan olyan árban lehet kapni -ugyan használt- de eredeti termékeket is?
Bár már régen nem vásároltam,de régebben én is kínai terméket vettem,mert
1. Sokkal olcsóbb volt,és én nem engedhettem meg magamnak a 15-20 ezres nike cipőket,de a kínaiaknál megvettem 5 ezerért.
2. Nem szívesen hordok használt dolgokat, főleg ha cipőről vagy fehérneműről van szó.
Már ne haragudj de ha megengedhetném magamnak akkor sem vennék táskát,pénztárcát 30 ezerét..
Akkor inkább a kínai táska 2000 forintért amit minden fél évben kicserélhetek másikra ha akarom..
Megértek mindenkit.
De nem kéne azokat sem lenézni akik megtehetik,hogy vegyenek Gucci ruhát hozzáillő Gucci táskával.
Látjátok én pont ebbe a kategóriában vagyok,mégis rajtam maradtak a már megunt táskák.
Természetesen használtan nem vennék én sem fehérneműt...
De van pl használt Chanel balerinám,és szuper semmi baja nincs a lábamnak tőle,vagy van használt Ferragamo cipőm és nagyon szeretm.Tudni kell,kitől vegyél meg használtan bármit is.
Vagy pl van Hermes stólám ami köztudottan 400.000ft az üzletben de én használtan megvettem 60.000ft-ért.Nekem ez az árkülönbség sokat számított.
Táskában meg ha szép és nem lestrapált akkor miért ne lehetne használt egy designer darab?
Nagyon szép Gucci,Prada L.V.,Chanel tasik vannak olcsón.
hát inkább a kínai vagy sportmárka fele ennyiért újonnan, mint más levetett ruhája. 35ezer nem kevés, amikor bőr adidas pl van új 10ért.
Tudod te hány napot melózik valaki 35ezerért??
Senki sem nézi le azokat akik drága gucciban rohangálnak. Ha megteheti valaki akkor vegye meg és kész.
Én megtehetném,de tapasztaltam már,hogy felesleges 100 ezerért márkás csizmát venni,mert az ugyanúgy tönkre megy mint a piaci..
Cipőt még akkor sem vennék használtan ha tudom kitől vettem. Egyszerű oka van: Sosem tudhatom,hogy az illetőnek nem volt-e gombás a lába,és ugye ezt nem is kérdezed meg a legjobb barátodtól sem."Katikám,nem gombás a lábad? a lábkörmöd?? Mert ha igen,akkor bocs,de nem kell a cipőd" Inkább veszek újat.
Én bár nem vagyok megrögzött márka viselő,de szívesen hordok nike,adidas, puma márkákat. De az nem érdekel,hogy a táskám milyen márkás vagy a pénztárcám.. Ha tehetném akkor egy kacsintős bisztrós pénztárcát vennék magamnak,mert gyerekkoromban odavoltam érte..De sosem dobnék ki pénzt 30 ezres táskáért..Minek?? Inkább veszek 30 ezerét táskát,cipőt, pénztárcát és még melltartóra is telne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!