Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valaki árulja el nekem, hogy...

Valaki árulja el nekem, hogy miért veszik az emberek a kínai hamisítvány designer termékeket, holott szinte ugyan olyan árban lehet kapni -ugyan használt- de eredeti termékeket is?

Figyelt kérdés
Igazán nem értem,olcsón és jó minőségben, nem lestrapáltan lehet kapni garantáltan eredeti termékeket olyan árban,mint a hamisítványok,mégsincs rájuk kereslet.....

#Louis Vuitton designer
2012. jún. 24. 21:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem felvágás, akkor nem tudom, miért írod, hogy egy 400.000 Ft-os cucc helyett megvettél egy használtat 60.000-ért. Most dicsérjen meg mindenki? Valakinek 60.000 Ft a havi keresete (de legalábbis ehhez van közel), szerintem itt kevés vevőre akadsz, és kevés olyan emberre, aki sajnálni fog, hogy rád maradt a használt márkás táskád, mert poton 35.000-ért senkinek nem kell, inkább megy a pórnép a kínaiba, ahol ennyiért 10 táskát vesz.
2012. jún. 25. 14:10
 22/26 A kérdező kommentje:

Ti meg csak irigykedjetek,hogy valaki megteheti.

Hogy miért adom el ha 10 év múlva is táska marad.Mert meguntam őket,ennyi.

Szerintem meg az a szánlmas és nevetséges,hogy a kis csitri tinikék karon lóbálják a gagyi kínai L.V.hamisítvány táskájukat és azt hiszik húúú nekem van eredeti L.V.táskám.Aki meg ért hozzá az látja,hogy na szerencsétlen egy kínaival mászkál.

Na az a felvágás.Az ilyen emberek.

Így van meguntam eladnám.Mi van ebben?Van aki az anyja lelkét is eladná egy forintért nem?Hírdetési oldalakon olyanokat látok,hogy majd leesek a székről.Akkor miért pont az én táskáim lennének kivételek?Legalább nem hírdetek kínait eredetinek,mint sokan.És a sok hülye ember meg megveszi mert azt hiszi kapott egy eredeti terméket fillérekért.Na ez is szánalmas.

Igen meguntam mert kinéztem egy darab másik táskát Artsy modell,és igen HASZNÁLTAN szeretném megvenni,145.000ft-ért.Az üzletben 270.000ft.Nekem ez a spórolás nekem ez az árkülönbség is sokat számít.Mint másnak a 100ft.De hogy ne csak a táskákról beszéljünk,vannak ékszereim is Dolce&Gabbana,sőt nemsokára a gyerekem Stokke kocsiját is felteszem hírdetésbe.Ha mást nem marad az Ebay,még ha várni is kell a termékek feltöltésével egy hónapot.

Ha már itt tartunk,valaki árulja el,miért csak kis hazánkban mennek az emberek kínaiba?

Az Ebay-en miért kelnek el használtan a termékek akár 1000 dollárért is?Na?Nem magyarok,amerikaiak,franciák,angolok,japánok stb.Ők miért nem sajnálják kiadni a pénzt egy designer cuccért?Miért csak mi szerencsétlen magyarok?

2012. jún. 25. 14:23
 23/26 anonim ***** válasza:
90%
Nem irigykedés, de Te egy másik világban élsz. 1000 dollár talán nem sok egy amerikainak vagy japánnak, de egy bérből és fizetésből élő átlagos magyarnak nagyon sok, és az emberek először a létszükségleteikre költenek. A baj az, hogy Mo.-n nagyon kevés embernek marad pénz a zsebében azok után, hogy kifizette a rezsit és kaját. Hidd el, ha lenne pénze az embereknek, akkor biztosan nálunk is örömmel adnának ki ennyit egy designer cuccért. Örülj neki, hogy Te, Ti lyen szerencsés helyzetben éltek, de azért ne szidj másokat, hogy nem vesznek meg ilyesmit.
2012. jún. 25. 14:40
 24/26 anonim ***** válasza:
89%

Olvasd már el még egyszer a saját kérdésedet. Ugyan olyan árban? Amikor te magad írtad, hogy 35ezerért árulod a táskádat, egy hamis meg 5-10ezer körül van. Örülök, ha neked ez ugyanolyan ár :D

És akkor most olvasd el még egyszer a válaszokat is. Mert én nagyon úgy veszem észre, hogy elbeszélünk egymás mellett. A válaszolók leírják a saját tapasztalataidat, te meg azt hajtogatod itt, hogy milyen sz*rszemetek vagyunk, mert lenézünk téged. WTF???

Megjegyezném, több olyan tinilányt ismerek, akik hamis LV táskával járnak, mégsem mondta még soha egyik se, hogy eredeti lenne, miért mondaná? Nyilván azért hordják, mert tetszik nekik.

És teljesen igazuk van, álomvilágban élsz. Vagy minimum dobozban. Miért veszik meg Amerikában 1000 dollárért a használt táskát és itt miért nem? Nyilván mert ott megtehetik, itt meg nem. Nem olyan bonyolult.

20/L

2012. jún. 25. 18:41
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

megveszem tőled, max 1000 ftos áron :D

na jó, komolyra fordítva. minap a vaterán láttam egy illetőnél, aki eredetinek árulta a lv tatyóját,áron alul (1 ftért). egy vevő elkérte a sorozatszámot, az eladó rögtön rávágta, hogy nincs benne. plusz a varrásán is látszott, hogy silány. és az ilyen teljesen hülyének nézi az embert. (ugyanis ki az a barom, aki egy eredeti lv táskát elad? kivéve persze, aki megengedheti magának, mint te) én is feltettem egy HAMIS lv táskát, mégsem árultam eredetiként. és 6ezerért sikerült eladnom. ráadásul kézitáska. viszont eléggé strapabíró tatyóm volt.:D na de mindegy is. nekem erről az egészről az a véleményem, hogy (mint említettem) senki nem fog feltenni egy eredeti vuitton táskát 1 ftért, majd eladni max 9ezerért. az olyan, aki megengedheti mint te, még az sem. aki pedig hirdeti töb bszázezrekért, az talán eredeti (ld sorozatszám) és nem használt, de senki nem bízhat meg senkiben (külföldi küldemény, vagy belföldi posta, értitek..) egy milliomos meg nem vaterán fog nézelődni, hanem bemegy a márkaboltba és ott biztos kezekből veszi meg...

plusz azért sincs kereslet ezekre, mert az átlagember (mo-n) megkeres havi mondjuk 80ezret. ebből bp-n abszolút nem lehet megélni, vidéken is alig. szóval ennyi.

19l

2012. júl. 20. 23:22
 26/26 anonim ***** válasza:
Húú amint elolvastam a kérdést, tudtam, hogy megjelennek előbb utóbb a "tipikus" magyarok, akik ezeket látva rögtön leírják a véleményüket a "gazdagabb" emberekről. Szerintem minden munkás embernek megjárna a minőség (akár a 15-20e-s Nike cipő is). Nagyon szomorú, hogy a magyarok nagy részének csak a kínai minőség jár/adatik meg. De ez a tipikus "ha az én lovam megdöglik.." hozzáállás nagyon gáz egyes emberektől. Nem azért vannak lenézve, mert szegényebbek, vagy mert kínait vesznek, hanem a hozzáálásuk miatt..
2017. szept. 29. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!