Szerintetek hamisítvány?
Figyelt kérdés
Vettem neten egy Converse cipőt, ami nemrég érkezett meg. Nézegettem neten képeket a Converse cipőkről, és azt vettem észre, hogy kicsit feljebb van a Converse logó mint a többin:/ Képet sajna nem tudok most feltölteni. De szerintetek akkor ez most hamisítvány? Amúgy 6000 Ft-ba került.2012. máj. 10. 13:58
1/10 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy hatezerért lehetne eredeti Converse cipőt kapni, hacsak nem volt felére leárazva.
2/10 A kérdező kommentje:
használtan vettem.
2012. máj. 10. 14:10
4/10 anonim válasza:
Lehetséges, hogy hamisítvány. Egyetértek az előttem szólóvan, hatezerért nem találsz converse cipőt.
5/10 A kérdező kommentje:
de használtan vettem.. és csak azért volt ennyi. nem tudom hogy aki előttem használta mennyiért vette. csak arra voltam kíváncsi hogyha kicsit feljebb van a logó, akkor már hamisított-e.:)
2012. máj. 10. 14:18
6/10 anonim válasza:
Nekem is egy kicsit fentebb van pedig én újonnan vettem üzletből!! Mert összehasonlítottam más színűekkel és akkor vettem észre mert egy nagyon kicsit más a fazon meg 2 miliméterrel nagyobb, de eredeti. Szóval szerintem nem hamisítvány.
7/10 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló köszi, megnyugtattál:D
2012. máj. 10. 16:23
8/10 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=x9_OVLD9G28
Ebben a videóban benne van hogy miből tudod megállapítani hogy hamis!
9/10 A kérdező kommentje:
köszi, ment a zöld mancs:D akkor elméletileg nem hamisítvány:)
2012. máj. 10. 19:45
10/10 anonim válasza:
6000ért nem lehet új konverzet venni az tuti. A logo pedig állandó méretű és feliratú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!