Valaki árulja el nekem, hogy miért veszik az emberek a kínai hamisítvány designer termékeket, holott szinte ugyan olyan árban lehet kapni -ugyan használt- de eredeti termékeket is?
mert normális ember nem ad 30 ezret egy pénztárcáért
de ha meg telik rá minek hirdeted pár ezert forintért ezeket?
Nem nem felvágás!
csak az illetőnek üzentem evvel vissza mert ugye miért árulom fillérekért...Biztos azt gondolja,hogy hamisítványok.Nem eredetiek de a régi darabok ennyiért kelnek el.Vagyis pont ez a baj,hogy nem kelnek el.
Ezért is írtam ki a kérdést,hogy miért inkább a gagyi táska ami szétesik a kezedben egy év alatt és miért nem egy eredeti ami még évtizedek múlva is táska marad?
Nem felvágás csak el szeretném adni a régebbi termékeimet.
Ne ajánljátok az Ebay-t mert fenn vagyok rajta havi limit eladásom van és idén rettentően megnőtt a jutalék is.
Tudod így jár az aki azt hiszi,hogy minél drágábban veszi a márkás dolgokat azt idővel ha megunja el is tudja adni ugyanolyan drágáért.
Szerintem nyugodj bele abba,hogy senki nem fogja tőled megvenni ezeket a dolgokat ennyi összegért még akkor sem ha márkás..Tudod,nem ettől esz valaki ember.
Arról nem is beszélve,hogyha én piszok drágán megvehetném az általad felsorolt dolgokat,akkor megengedhetem magamnak azt is,hogy ne használtan vegyem meg. Senki nem fogja tőled megvenni 2 okból
1. Ennyi pénzért teljes ruhatárat tud az ember venni,ami ugyanolyan jó ,és szép
2. ha ezek a márkák kellenek amit felsoroltál akkor megveszem újonnan,mert megtehetem.
Rakd el emlékbe a dolgaidat, vagy hord tovább egészséggel. Vagy ha mindenáron el akarod adni,akkor ad el pár ezerért.Akkor tuti megveszik..Neked ha belegondolunk nem is igazán a pénzre van szükséged.(mert egy átlagos ember nem vesz százezrekért táskát vagy stőlát)
" miért inkább a gagyi táska ami szétesik a kezedben egy év alatt és miért nem egy eredeti ami még évtizedek múlva is táska marad? "
Akkor te miért adod el?? Neked miért nem jó még 10 év múlva? Hiszen eredeti,és táska is marad?? Nem??
Nekem fontosabb, hogy több cuccom legyen és váltogassam, mint, hogy legyen egy pár márkás(ami számomra nem jelent semmit)
Inkább veszek a kínaiból 5-6 különbőzú szanált és váltogatom, minthogy egész nyáron egy cipőbe poshadjon a lábam( ha midnen, vagy midnen második használat után megmosom a cipőt, és használok labspary sosem lesz benne büdös a lábam, még akkorsem, ha kínai.
Táskákkal ugyanígy, sosem adnék 30 ezret egy táskárét, bármilyen is az. Inkább, van midnen féle színű és stílusú táskám.
(Nem olvastam az összes választ, bocsi, ha mondták már ezeket.)
Aki kínaiban vesz hamisítványt, annak ennyire van igénye. Én is kínaikban meg turkálókban vásárolok, de akkor már nem veszek hamisítványt, elég ciki dolognak érzem, ha valaki ezzel vág fel. :)
Az viszont biztos, hogy kínaiban hamisítványt sokkal kevesebbért lehet kapni, mint amennyiért te árulod a dolgaid. Akinek van pénze használtra, az már lehet, hogy inkább újonnan fog venni, ezért nem akarja senki megvenni tőled.
Nem kellene leszólnod a hozzám hasonlóan csóró embereket sem. Vettem már remek cuccokat kínaiban, turkálókban, a mai napig nincs semmi bajuk. Másik, mint már írták előttem, nekem is fontosabb, hogy sok cuccom legyen, mint egy-egy márkás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!