Eredeti vagy hamisítvány? (Police szemüveg)
Vettem a vaterán egy Police márkájú polarizált napszemüveget 7 ezer Ft-ért.Az árral még nem is lenne baj,mert licittel nyertem,nem fix áron ütöttem le.
Akkor kezdtem gyanakodni,amikor felbontottam a csomagot és egy kis cetlit találtam csupa kínai írásjellel.Az eladó szerint ez csak a teszt,hogy a szemüveg polarizál,de gyanítom,hogy kínából rendelte és sárga barátaink adták a csomag mellé azt a kis cetlit.
A szemüveg lencséje valóban polarizált.Külsőre is eredetinek tűnik,viszont az eladó kb naponta ad el ugyanilyen szemüveget 5-7 ezer Ft-ért,ami azért feltűnő számomra,mert kb 30 ezer Ft-ot érő holmiról van szó.
Szerintetek eredeti?
Szerintem teljesen mindegy, ha úgy néz ki mintha eredeti lenne már jó.
Amúgy vannak olyanok akik tudnak olcsón szerezni ilyen cuccokat, és csak az alapanyagot kell kifizetni. Ezt szerintem csak szakértő tudná megmondani.
eBayről lehet rendelni Police napszemüveget, kb. 10 dollárért, vagy max 20ért. Gondolhatod azok mennyire eredetiek, mikor rajt van a borítékon h Kínában adták fel.
Sajnos sokan csinálják azt, h eBayről rendelnek hamisítványt, és azt jó áron eladják itthon, mint eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!