Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Miért olyan nagyon felháborító...

Miért olyan nagyon felháborító hogy soha nem veszek sem kínai, sem használt ruhát a babámnak?

Figyelt kérdés

miért szólnak ebbe bele mások? miért vetik meg azt aki csak újat vásárol (hozzáteszem nem horribilis összegekért, h&m c&a-ban vásárolok a legtöbbször és figyelek az akciókra is)

miért jönnek a gúnyos beszólások hogy miért nem jó nekem a kínai vagy turkáló vagy a vatera?

2013. nov. 29. 14:34
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
76%
Lehet hogy irigységből, mert te megteheted, ők meg nem.
2013. nov. 29. 14:35
 2/40 anonim ***** válasza:
83%
Az sem biztos, hogy irigyek, csak te gondolod, hogy mindenkit az érdekel, hogy honnan öltözteted a gyerekedet. Holott senkit nem érdekel.
2013. nov. 29. 14:38
 3/40 anonim ***** válasza:
87%

A kérdés az, hogy HONNAN tudják?

Mert ránézetre nem lehet megmondani.

Valószinü, hogy ezzel dicsekszel vagy megjegyzést teszel másokra, mert egyébként nem derülne ki mások számára.

2013. nov. 29. 14:38
 4/40 anonim ***** válasza:
48%
Miért foglalkozol vele? Mond,h neked igy a jó és kész
2013. nov. 29. 14:39
 5/40 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon beképzelt lehetsz, ha azt hiszed, hogy te a luxusban nem kínait vettél.
2013. nov. 29. 14:40
 6/40 anonim ***** válasza:
70%

Honnan tudják? Nincs ráírva a gyerek homlokára.

Mi is csak újat veszünk neki és nem kínait, sosem szóltak be emiatt.

2013. nov. 29. 14:41
 7/40 A kérdező kommentje:
Nyilván hogy irigységből, csak azt nem értem mire irigyek, szerintem ha összeadnánk az összegeket ki mennyit költ nem hiszem hogy sokkal ők sokkal kevesebbet.legfeljebb nekem kevesebb ruhám van mert nem ötszáz forintért vaterázom össze de abból huszat rögtön.nagyon jól tudok vásárolni, igazi akcióvadász vagyok és soha nem vennék meg a Brendonban 15 ezerért egy kabátot, mégis úgy beszélnek egyesek mintha ezt tenném...
2013. nov. 29. 14:41
 8/40 A kérdező kommentje:

nem értem a rosszindulatot itt sem...magamtól soha nem mondanám senkinek,nemhogy dicsekedjek is!ezen nincs mit dicsekedni.

a játszón kerülnek ezek a dolgok szóba és ott oktatnak ki és "néznek le" hogy nekem nem jó a turkáló?

2013. nov. 29. 14:45
 9/40 anonim ***** válasza:
70%
Nem felháborító, de azért a H&M/C&A-s ruhákban is nézd meg a címkét, legtöbb Made in China, vagy egyéb ázsiai ország, szóval ha úgy vesszük, te is kínait veszel, csak eggyel drágábban :)
2013. nov. 29. 14:45
 10/40 anonim ***** válasza:
47%
made in china, ajánlom figyelmedbe a címkéket bolti ruhákon is...
2013. nov. 29. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!