Mit gondoltok azokról a terhességi tesztekről, amelyeket a vaterán lehet venni? (kínai pl. ) Megbízhatóak? Volt aki már használt ilyet és bevált?
Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 18:48
1/8 anonim válasza:
Én ott veszem de nem a kínai nevűt, hanem a rendes kék csíkot, amit gyógyszertárba is árulnak csak épp 10x-es áron. Egyedileg csomagolt, bontatlan, jó minőségű teszt. Azt a másikat, a kínai nevűt még nem próbáltam.
2/8 A kérdező kommentje:
te az one step-re gondolsz? Azt hiszem ilyet árulnak még (olyan 80 forint darabja)
2010. dec. 8. 18:59
3/8 A kérdező kommentje:
és valaki tesztelt is vele pozitívat? (te vagy valaki más)
2010. dec. 8. 19:00
4/8 anonim válasza:
Igen, a nyáron teszteltem vele pozit, csak sajnos 7 hetesen elvetéltem. Most megint babagyártunk, eddig sajnos nem lett pozi.
5/8 A kérdező kommentje:
szia!
sajnálom és köszönöm, hogy írtál.
2010. dec. 8. 19:18
6/8 anonim válasza:
Szia, többször teszteltem vele pozitívat majd másnap negát, aztán ugyanaznap este megint pozit, rákövetkező reggel negát, akkor begurultam és vettem gyógyszertűárit ami egyértelműen negatív volt.
7/8 anonim válasza:
One Step tesztet használtam, LH-t és HCG-t is. Tökéletesen működött. Boldog kismama vagyok :-)
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat nektek is. Akinek össze-vissza jelezte, annak sajnálom. Remélem hamar sikerül babásodnia, persze ha ezt szeretné.
2010. dec. 10. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!