Miért olyan nagyon felháborító hogy soha nem veszek sem kínai, sem használt ruhát a babámnak?
miért szólnak ebbe bele mások? miért vetik meg azt aki csak újat vásárol (hozzáteszem nem horribilis összegekért, h&m c&a-ban vásárolok a legtöbbször és figyelek az akciókra is)
miért jönnek a gúnyos beszólások hogy miért nem jó nekem a kínai vagy turkáló vagy a vatera?
Nem tudom. Engem nem érdekel és nem háborít fel az ilyen.
Max akkor tud kiakasztani, ha vki bibibiiiii stílusban, nagyképűen, dicsekvően adja elő.
Én most (10 hós) kisebb korában azért nem veszek drágán ruhát, hanem maradok a turkinál, örököltnél, akciós Tescosnál,kínaisnál,m itt is tök jókat ki lehet fogni, sőt márkásabbakat is töredék áron és csúszni mászni tök jó ez neki. Majd ha már megy, meg ilyenek, nem növi ki 2 havonta a ruháját, akkor lesz persze pár új, "drága" ruhája, de a játszósakat akkor is inkább az örököltek, turisok közül választom, annyi pénzem nincs, h a játszón tönkretegye a 4-5 ezer Ft-os pulcsit, meg a 7ezres nacit.
Van az occcó kínai , meg a drága, márkaneves kínai, amit azért meg is csinálnak minőségire (ájfón).
Na de ez nem a tárgyhoz tartozik :DDDD
De valóban van olyan a ruhák között, h ugyanolyan minőségű a cucc, csak 2-szer olyan drága, m nem a kínai boltban árulják. :)
Aki meg gúnyosan mondja, h miért nem jó neked a turki, stb, na az is milyen.
Szerintem normális ember nem vergődik ezen és közösít ki vkit emiatt, csak ha irigy, vagy ha a másik tényleg nagyképűen adja ezt elő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!