Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Miért olyan nagyon felháborító...

Miért olyan nagyon felháborító hogy soha nem veszek sem kínai, sem használt ruhát a babámnak?

Figyelt kérdés

miért szólnak ebbe bele mások? miért vetik meg azt aki csak újat vásárol (hozzáteszem nem horribilis összegekért, h&m c&a-ban vásárolok a legtöbbször és figyelek az akciókra is)

miért jönnek a gúnyos beszólások hogy miért nem jó nekem a kínai vagy turkáló vagy a vatera?

2013. nov. 29. 14:34
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
5-ös, luxus? ki beszélt itt arról?
2013. nov. 29. 14:49
 12/40 anonim ***** válasza:
71%
Így is kínait veszel, csak drágábban. Nézd meg néha a címkét.
2013. nov. 29. 14:54
 13/40 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom. Engem nem érdekel és nem háborít fel az ilyen.

Max akkor tud kiakasztani, ha vki bibibiiiii stílusban, nagyképűen, dicsekvően adja elő.

Én most (10 hós) kisebb korában azért nem veszek drágán ruhát, hanem maradok a turkinál, örököltnél, akciós Tescosnál,kínaisnál,m itt is tök jókat ki lehet fogni, sőt márkásabbakat is töredék áron és csúszni mászni tök jó ez neki. Majd ha már megy, meg ilyenek, nem növi ki 2 havonta a ruháját, akkor lesz persze pár új, "drága" ruhája, de a játszósakat akkor is inkább az örököltek, turisok közül választom, annyi pénzem nincs, h a játszón tönkretegye a 4-5 ezer Ft-os pulcsit, meg a 7ezres nacit.

2013. nov. 29. 14:54
 14/40 A kérdező kommentje:
Ezen hosszasan el lehetne vitázni :) manapság már szinte minden tömeggyártott termék Kínában vagy más ázsiai országban készül, de attól még nem kínai!akkor minden kínai?a mobiljaink, tévéink,minden háztartási eszközünk?csak mert ott van a gyár?akkor az iphone is kínai gagyi?
2013. nov. 29. 14:57
 15/40 anonim ***** válasza:
89%
Ez olyan őrültség. Miért lenne ez irigység? Mind az én, mind a férjem munkatársai közül (akik kb. ugyanannyit keresnek, mint mi) rengetegen járnak turkálóba, vesznek használt ruhát, vagy hasonlóakat. Én soha az életben nem voltam még ilyen helyen, kizárólag fast fashion boltokban vásárolunk magunknak és a gyereknek is. Nem azért, mert az menő, hanem mert nekem nem jön be a turkálózás, nem szeretem a használt holmit. Tök mindegy, más meg igen, és?
2013. nov. 29. 14:59
 16/40 anonim ***** válasza:
88%
(Utolsó vagyok: az iphonera és minden apple termékre egyébként talán a kínai gagyi szó illik legjobban. :))))
2013. nov. 29. 15:00
 17/40 A kérdező kommentje:
13-as, teljesen igazad van,és soha nem szólnék be neked vagy másnak hogy miért vaterázik vagy turkál!mindenki azt és ott vesz ami neki tetszik.ahogy én is :-)
2013. nov. 29. 15:00
 18/40 anonim ***** válasza:
78%

Van az occcó kínai , meg a drága, márkaneves kínai, amit azért meg is csinálnak minőségire (ájfón).

Na de ez nem a tárgyhoz tartozik :DDDD

De valóban van olyan a ruhák között, h ugyanolyan minőségű a cucc, csak 2-szer olyan drága, m nem a kínai boltban árulják. :)

Aki meg gúnyosan mondja, h miért nem jó neked a turki, stb, na az is milyen.

Szerintem normális ember nem vergődik ezen és közösít ki vkit emiatt, csak ha irigy, vagy ha a másik tényleg nagyképűen adja ezt elő. :)

2013. nov. 29. 15:01
 19/40 A kérdező kommentje:
15, már én is kifejtettem hogy szerintem sem a pénzről szól mert nem kerül kevesebbe a használt vagy a kínai sem :) örülök hogy nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel hogy nem adnék használt ruhát a babámra, pontosabban turkálósat, ismerőstől elfogadnám.
2013. nov. 29. 15:03
 20/40 anonim ***** válasza:
53%
Ha nem mondod honnak van, szerintem aki nem jár ilyen helyekre nem fogja tudni hogy milyen márka. Én is H&M vásárolok sokszor, de aki oda jár szerintem tudja, hogy a kínaiban sokszor drágábban vannak a ruhák és a minőség közel sem egyforma.
2013. nov. 29. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!