Miért olyan nagyon felháborító hogy soha nem veszek sem kínai, sem használt ruhát a babámnak?
miért szólnak ebbe bele mások? miért vetik meg azt aki csak újat vásárol (hozzáteszem nem horribilis összegekért, h&m c&a-ban vásárolok a legtöbbször és figyelek az akciókra is)
miért jönnek a gúnyos beszólások hogy miért nem jó nekem a kínai vagy turkáló vagy a vatera?
21 meg a többiek, az ég áldjon már meg titeket szó sincs dicsekvésről meg nagyképűséről, hányszor írjam még le? :)hogy nem is én hozom fel a témát!
Mindenesetre megy a zöld kéz 21-es :)
Nem értem. Engem még sosem érdekelt ilyen szinten ki honnan veszi a ruháját. Abszolút. De tényleg. Mi nagyon sokat vásárolunk a gyereknek F&F, C&A, H&M, Terranova, stb. ruhákat, de ha épp megtetszik valami, akkor megveszem a Vaterán, vagy kínaiba. És marhára nem érdekel ki mit gondol. Eddig még csak dicsérték a gyerek ruháit.
De ezt az irigységet sem értem. Mostohaanyum nagyon jó módú, sokat keres, vezető, mégis a húgom ruháinak nagy része kölcsön kapott, örökölt ruha. És? Megértem őt is, hogy nem ad ki egy csomó pénzt olyanokra,amiket nem sokára úgy is kinő a gyerek.
Turkálóba én sosem mentem ruhát venni, nem azért mert ellenzem, biztos vannak nagyon jó cuccok, csak nekem a szüleim mindig nagyon ellene voltak, így nem szoktam ehhez hozzá.
:)bármilyen alkalommal felmerülhetnek a babaruhás témák, pl. a játszón beszélgettem más Anyukákkal arról hogy ki mit vett már télre, megvan-e az overall, milyen csizmát vegyünk,és felmerült a vatera meg a turi,elég sok van a környékünkön.megdöbbenve néztek rám mind a ketten hogy nem megyek egyáltalán turkálóba és amikor mondtam hogy soha nem veszek onnan meg vateráról sem mert nem adok a babámra használt ruhat akkor kérdeznek ilyeneket hogy miért? de miért nem jó a használt? mit lehet erre mondani, nem és kész. nem szeretem.
de volt hogy az orvosnál sokat kellett várni és beszélgettünk egy Anyukával és utána kérdezte merre sétálok, ugorjunk már be a turiba ami ott van a rendelőtől egy sarokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!