Érdemes kínai meg használt ruha helyett inkább márkásat venni drágábban? F
Mindig is ilyen állandóan gondolkodó típus voltam, és most ez foglalkoztat. 70%ban "márkás" ruhám van( jeans club, heavy tools és puma) de vannak kínaiak is. Kínaiban a cipő semmiképp nem jó talpam bedagadt áll. attól, pólók meg bolyhosodnak. Az előbb felsoroltak közül egyik sem produkálja ezt. Ráadásul lehet kifogni olcsókat itt is ha leárazás van, és szerintem a jeans club megfizethető és magyar:)
Ti hogy vagytok vele? Kínai vs márkás ruha. Ha márkás akkor milyen márkát hordtok szívesen?
márkás. kínai-szar, feltöri a lábam, látszik h kínai
márkás: kényelmes, sokáig lehet hordani(van 2 éves farmerem, olyan mintha vadi új lenne)
(pepe jeans, HT, nike, tommy hilfiger, S.Oliver, Sprit, Street One.....) ((tegnap vettem egy kva jó őszi dorgót, tommy hilfiger 8500ért))
A szekrényem kb. fele márkás ruhákból áll, pl. nadrág csak márkás, cipők is többnyire.
Valahogy úgy vagyok vele, hogy amit lehet, megveszem turiban, és amit nem sikerül, azt márkaboltban.
Nekem a kínai teljesen kiesik, oda max. a páromnak megyek nagyon jó zoknikért, ruhát, cipőt ott nem veszünk.
Ez olyan, hogy eldöntöttem, hogy akarok egy rövid trencskó kabátot (ballon, deréköves) 15 ezer alatt sehol nem volt. Erre kilós turiban 1400 Ft- ért kifogtam és szép kék és új állapotú. Ha nem lett volna ekkora szerencsém, nemsokára mentem volna venni Zara, H&M üzletekbe, de így ennyivel megúsztam.
Ha valami különlegesre vágyom, akkor egyedileg árazott, elit turiba megyek (kedvencem a Renoválás a Blahán) ott gyönyörű darabok vannak, és a férfi rész elég kicsi, de nagyon jó pólók, pulcsik vannak, meg farmerdzsekik, bőrdzsekik, ingek. Sok jót vettem már ott a barátomnak.
Kilósba is megyek, ha pl. egyszerű darab kellene, pl. sima kardigán, mert a kilósokba a legegyszerűbb cuccok kerülnek, ilyeneket ott jól ki lehet fogni :)
25, L
8:51- es vagyok.
Nem tudom férfi kabátok árait, én egy valódi bőr, rövid dzsekit vettem, címkésen, vadi újonnan, 4990 Ft- ért.
Gondolom egy férfi bőrkabát is akörül lehet.
Pólók amúgy 1500- 2000 Ft körül vannak, nadrágok 2000- 2500 Ft, ingek 1000- 2000 Ft között. Tehát nem olcsó, annak nem mondható, viszont a cuccok nagyon jók.
Bementem helyi kínai boltba...9000 forint egy kabát, csúnya felsők, cipők, vékony pulcsik. Hát nem megyek vissza az biztos:D
Bőrdzseki jó lenne ennyi pénzért, minden álmom egyet beszerezni:)
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!