Normális az, ha mindent én veszek a babánknak?
Jézusom...
Egyáltalán terveztétek ezt a gyereket, vagy csak besikerült? Nem lenne alap dolog, hogy mielőtt az ember gyereket vállal, kommunikálna is a párjával néha?
Költözz el és menj bíróságra tartásdíjért.
Ha csak havi 20ezret ítélnek meg is jobban jársz anyagilag, mint most, ha semmit nem fizet, hanem te tartod el még őt is.
Akkor legalább fél millióval többet adott bele eddig mint Te, nem? Gondolom a baba cuccok nem kerülnek ennyibe. És utána megint ő fog többet beleadni ha szülsz.
De beszéljétek meg tényleg.
Számomra ebből az a gáz, hogy összeköltöztetek, és még mindig külön kasszán vagytok. Mi az összeköltözés pillanatától közös kasszán vagyunk, mindenki megveszi, amit kell. Közös a számla 2 bankkártyával. Számomra az nem lenne kapcsolat, h van az ő pénz3, meg van az enyém. Aztán majd megy a mutogatás, hogy én vettem az én pénzemből, mindig én veszem ezt meg ezt....
Sűrgősen üljetek le beszélni, mert ez így nem pálya.
Akarta egyáltalán a párod a babát?
Ha nem, akkor a kérdésedet fogalmazd át:
"Normális az, ha a párom nem akart babát, én mégis tettem róla, hogy terhes maradjak?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!