Mennyibe kerül nektek egy szezonváltásnyi ruha, ha mindent kinőtt a kisgyerek?
Attól függ, hány éves.
A kicsinek nem kell olyan sok ruha, a nagyobb már problémásabb. A kicsi nem kerül ennyibe, a nagy igen.
Ami nekem bevált, mindig figyelem az akciókat (F&F-Tesco, H&M, C&A- kupon)
Miket vettél? Milyen idős?
Két és féléves a fiam! Mi még csak az őszi cuccokat vettük meg, tehát télikabát, overál stb. még nincs benne. Most tartunk kb. 20-30 ezernél!
Mákom van, mert tavaly pl. harisnyából jól bevásároltam, még nagyobb méretből is (tévedésből), azok idén lesznek rá jók! :)
szia .Nekem tavaly nőttek ki mindent.Semmiből sem vettem használat,meg kinait. Kabátból Aldisat vettem nekik meg overált az csak 3000/db de cipőt már drágábbat elefanten csizma:12ezer volt öszi cipő ebből a márkából akciósat találtam 7 ezerért.De overáltól zokniig több volt 50ezernél/gyerek. nem kellet sokkal kipótolni de ki kellet.Szerencsére tuddam ,hogy sokba kerül egy egy szezon így mindig teszek félre,hogy mire kell legyen.
Most például nagyon olcsón rendeltem webshopról nekik csizmákat cipőket dd steppeset meg asso márkájút mert pont akciós volt múlt héten(5000-7000/db).A lidlben meg voltak olcsón pulcsik,pizsik.Nagyon nehéz minőségi ruhákat olcsón szerezni .Használtat azért nem veszek mert még nem találkoztam olyannal ami nem volt agyon használva max az új ár felénél drágábban,a kínaiban meg egyszer vettem gyereknek cipőt pontosabban anyum hozta és nem volt jó a gyerekre de ki se akarták cserélni meg semmi(persze blokkot nem is adnak) .Szóval teljes szettet nehéz összeállítani olcsón érdemes aldit ,liddlt figyelni ha van a közeledben. Ja meg ha év közben látsz valamiből nagyon olcsót érdemes venni eggyel nagyobb méretet valamikor úgyis belenő:-) Én idén már figyeltem erre és szerintem így sokat spóroltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!