Mennyibe kerül nektek egy szezonváltásnyi ruha, ha mindent kinőtt a kisgyerek?
Ha első gyerek és még terveztek, nyugtasson a gondolat, hogy ha vigyáztok a cuccokra, akkor talán tudjátok újra használni, vagy eladod a cuccokat.
Én Angliában lakok, 4 éves a lányom, eddig jóformán minden cucca használt, csak kis százalékban vettem újat. Szerencsés vagyok, mert kábé 1 éves korig 120-300 forint kábé egy ruhadarab, ha duriból veszek. Most várom a 2. babánkat, ő is lány, így mindent újrahasználok és csak azután adom el a cuccokat, de ha fiú lenne, akkor a lányom eladott cuccainak árából vennék szintén használt cuccokat, szóval így is úgy is ingyen van a második gyerek.
Ha csak egyet akartok, akkor is valamennyi vissza fog jönni, ha eladod a gyerek cuccait, miután kinőtte.
Én már a nyáron elkezdtem a méretváltás.
Fiamnak vettem 400-500 Ft/db áron 8-9 pólót a Tescoban és Auchanban,de volt,hogy 250 Ft volt egy póló.
Turiban 1400 Ft-ért vettem két farmert,Auchanban 1900-ért 2 melegítőnacit és később 1700-ért másik kettőt. Az auchanban vettem még 1500-ért 3 hosszú ujjú felsőt.Az invázióban vettem még egy zippes pulcsit 790-ért.
Ez kb 11-12ezer
Lányomnak is a nyáron kezdtem el:
Neki 2000-ért vettem 3 leggings nacit az auchanban/invázióban és 2 felsőt 500 Ft/db áron. 500-ért egy pólót és 990-ért egy vékonyan bélelt nacit az invázióban.
1200-ért 3db-os póló szettet,400-ért egy tunikát a Tescoban.
6000-6500 eddig a ruha a lányomra,tehát öszesen 17 körül van a két gyerek.
Alsóneműt nem számolom,mert havi 2-3 bugyesz és zokni már nem téma.
Lányomnak skerült 2000-ért egy vadi új Adidas neo cipőt vennem a vaterán,fiamnak Nike-t 1000-ért. Amúgy azokból csak újat veszek,de nem hagyhatom ki a lehetőséget,hogy olcsóbban megvegyem. Mindjárt 13ezer helyett csak 3000 lett a vége.
Fiamnak kellett gumicsizma 1700,benti cipő 1000 Ft.Esőkabát 1000 huf/db.
Mellények tavalyról még jók,kabátot már kell idénre venni. 1300-ért megtaláltam ugyanazt,amit az elmúlt 2 évben hordott,csak a megfelelő méretben. A kabátok,overálok nem lesznek több egy 10-esnél.
CSizma majd kiderül,hogy a januárban vásárolt jó lesz e még a lányomra.Ha nem akkor fejenként 6-7 ezer lesz.Ezek lesznek alegtöbbek.
Kb 50ezer lesz a vége a nagyobb dolgoknak.De igazság szerint így még nem számoltam össze sose,mivel muszáj ezeket megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!