Érdemes elcaplatnom a Keletinél lévő Hada üzletben, ahol csak gyerekcucc van? Tényleg olyan jó?
Kéne pár dolog most a lányomnak, és mondták hogy ott egy helyen van minden, és szép cuccokat lehet kifogni...sima hétköznapi dolgok is kellenének, meg vmi szép koszorúslány-ruha jellegű is, mert megyünk esküvőre nemsokára...
Neked mi a tapasztalatod?
köszi
Az darabáras, ha jól tudom.
Inkább a 14. kerületi HÁDÁba menj, ott 2700 HUF/kg a ruhák ára, de a neten utána tudsz nézni.
HADA központja egyébként.
aha, köszi, pont ettől féltem én is....akkor nem megyek.
Elsőnek köszi, igen az nincs is olyan messze tőle, akkor lehet ott megpróbálom..:))
Nagyon drága:(
Egy h&m-es sütiszörnyes póló tetszett meg,amikor megláttam az árát,azt hittem "lehidalok". Használtan volt 1490 ft,úgy,hogy a nyaka ki volt nyúlva:(!
aha, hát igen, azért 1500Ft egy kis pólóért ami már elnyűtt, nagyon sok...:-((
Én elmentem tegnap a kilósban, és ott 3000/kg, csak reggel nyitásra oda kell menni..irtó nagy, női ruhából tényleg állati nagy fazon, és méretválaszték van, sima póló/nadrágtól az alkamiig, még mennyasszonyi ruha is van....elég sokan vannak, de a nagy tér miatt ez csak a pénztárnál realizálódik az emberben....hát a gyerekruhákról lekéstem, mert mire végignéztem a nőit, addigra elvittek minden jó gyerekcuccot..azért 2 póló, és 1 szoknya adódott, meg magamnak egy alkalmi ruci..:-)) Máskor egyből a gyerekrészhez fogok menni, és nem szöszölök a női/férfi ruhák közt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!