Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Normális az, ha mindent én...

Normális az, ha mindent én veszek a babánknak?

Figyelt kérdés
Én vettem eddig saját pénzből ágyat, ruhákat, kisülést autóba. A barátom egy centet se költött eddig a gyerekre.
2020. jan. 17. 12:10
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
97%
Szép jövőnek nézel elébe...
2020. jan. 17. 12:13
 2/41 anonim ***** válasza:
91%

Én megbeszelnem vele, hogy ezt mégis hogy gondolja. Szerintem felesben kéne fizetni a közös gyerekkel kapcsolatos kiadásokat.

Meg kell beszélni. Akarja ő is a babát? Mi oka lehet, hogy nem száll be?

2020. jan. 17. 12:14
 3/41 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet külön kasszára gyereket szülni?

Nem, nem normális, kérd el a felét.

2020. jan. 17. 12:16
 4/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Masodik: nem tudom igazából, most közös albérletben lakunk, és én vettem eddig az ételt, illetve főzök, ő meg a lakbért fizette. Most viszont lakbért is kér tőlem!

Raadasul ugyanúgy veszem az ételt, babaruhákat és kellékeket, mindent ami kell.

2020. jan. 17. 12:16
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő vesz minden mást+lakbér+rezsi, úgy néz olyan vészes. De ha mindent rád akar sózni, az nem túl fair a részéről. Ő akkor mire költ?
2020. jan. 17. 12:22
 6/41 A kérdező kommentje:

Eddig csak a lakbért és a rezsit fizette de a többit meg én fizetem.

Nem tudom, hogy mire költ. Éjjel nappal dolgozik pedig.

2020. jan. 17. 12:25
 7/41 anonim ***** válasza:
64%

Mi a férjemmel a gyerek születés elött külön kasszán voltunk.

Ennek oka, hogy mindketten magas fizetéssel rendelkezdtünk, és a rezsink kifizetése után maradt még sok pénz.

Volt egy közös számlánk, erre mindketten ugyan annyi pénzt utaltunk havonta, és ebböl vonták a lakást, a rezsiket, a telefonokat, és ebböl vásároltunk be élelmiszert, háztartási dolgokat.

Mikor mosogép vagy nagyobb dolgok kellettek akkor megbeszéltük ki veszi meg.

Mikor terhes lettem akkor még teljesen dolgoztam, így a gyerek dolgait is felesben vettük meg. Majd mikor gyesre mentem a férjem minden költséget átválalt miután lejárt a gyes támogatása. Èn havonta kaptam/kapok x összeget a férjemtöl, amiböl saját dolgaimat megoldom. A közös számlánkra is utal mindig elég pénzt, de marad neki is nem kevés amit a saját dolgaira költ+megtakarítás számlára.

Pár év után elkezdtem nagyon kevés munkaorában dolgozni. Maradt minden ugyan így, de a plussz pénz amit én kapok a munka után azt én sporolom meg vagy most már én is kitudok fizetni pl egy hosszú hétvégét...

2020. jan. 17. 12:28
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

Le kéne ülni és sürgősen megbeszelni.gyakorlatilag most te tartod ek őt és a leendő közös gyereket is.

Ez így nem oké..

Miért nem kéred el a kaja felét?a gyerekcuccok felét?

2020. jan. 17. 12:33
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy te?

Te ez gáz! Mi lesz kesőbb?

Nálunk közös a kassza.

Hozza ne menj egy ilyenhez

2020. jan. 17. 12:42
 10/41 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy övé a gyerek?Mit beszéltetek meg a baba érkezése előtt,ha megszületik mi lesz?
2020. jan. 17. 12:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!