Normális az, ha mindent én veszek a babánknak?
Én megbeszelnem vele, hogy ezt mégis hogy gondolja. Szerintem felesben kéne fizetni a közös gyerekkel kapcsolatos kiadásokat.
Meg kell beszélni. Akarja ő is a babát? Mi oka lehet, hogy nem száll be?
Hogy lehet külön kasszára gyereket szülni?
Nem, nem normális, kérd el a felét.
Köszönöm a válaszokat!
Masodik: nem tudom igazából, most közös albérletben lakunk, és én vettem eddig az ételt, illetve főzök, ő meg a lakbért fizette. Most viszont lakbért is kér tőlem!
Raadasul ugyanúgy veszem az ételt, babaruhákat és kellékeket, mindent ami kell.
Eddig csak a lakbért és a rezsit fizette de a többit meg én fizetem.
Nem tudom, hogy mire költ. Éjjel nappal dolgozik pedig.
Mi a férjemmel a gyerek születés elött külön kasszán voltunk.
Ennek oka, hogy mindketten magas fizetéssel rendelkezdtünk, és a rezsink kifizetése után maradt még sok pénz.
Volt egy közös számlánk, erre mindketten ugyan annyi pénzt utaltunk havonta, és ebböl vonták a lakást, a rezsiket, a telefonokat, és ebböl vásároltunk be élelmiszert, háztartási dolgokat.
Mikor mosogép vagy nagyobb dolgok kellettek akkor megbeszéltük ki veszi meg.
Mikor terhes lettem akkor még teljesen dolgoztam, így a gyerek dolgait is felesben vettük meg. Majd mikor gyesre mentem a férjem minden költséget átválalt miután lejárt a gyes támogatása. Èn havonta kaptam/kapok x összeget a férjemtöl, amiböl saját dolgaimat megoldom. A közös számlánkra is utal mindig elég pénzt, de marad neki is nem kevés amit a saját dolgaira költ+megtakarítás számlára.
Pár év után elkezdtem nagyon kevés munkaorában dolgozni. Maradt minden ugyan így, de a plussz pénz amit én kapok a munka után azt én sporolom meg vagy most már én is kitudok fizetni pl egy hosszú hétvégét...
Le kéne ülni és sürgősen megbeszelni.gyakorlatilag most te tartod ek őt és a leendő közös gyereket is.
Ez így nem oké..
Miért nem kéred el a kaja felét?a gyerekcuccok felét?
Mi az hogy te?
Te ez gáz! Mi lesz kesőbb?
Nálunk közös a kassza.
Hozza ne menj egy ilyenhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!