Milyen ruhákat vegyek júliusban születendő babánknak?
Figyelt kérdés
A nagy meleg miatt gondolom. Főként body-kat kezdésnek meg néhàny rugit?2018. febr. 13. 11:52
1/4 anonim válasza:
Hiába lesz nagy meleg, a babák nem képesek a höt még megtartani, így akkor is melegebben kell öltöztetni.
Vövid bodyt vegyél, de pl mi kaptunk napozot, amit soha nem adtam rájuk, mert az már túl hideg volt.
2/4 anonim válasza:
Rövid ujju body, és ha véletlen lenne pár hidegebb nap, akkor egy-kettő (több nem kell) vékony, de hosszú ujjú rugi.
A fiam július 9-én született, szeptember közepéig meg lehetett d.gleni a 40 fokban, még a lakásban is, szóval az ajándékba kapott hosszú ujjú rugikat egyáltalán nem adtam rá még ÉJSZAKA SEM, elég volt a vékony anyagú, rövidujjú vagy ujjatlan body. (Nem plüss, nem vastag, hanem kimondottan vékony).
3/4 anonim válasza:
Tavaszi gyerekemnél az első nyarán főként napozókat használtuk, vagy bodyt rövid pamutnacival. Nem árt venni még néhány vékony pamut hosszúnacit, 2-3 vékony rugit, meg egy két hosszú felsőt. Nyáron is vannak azért hűvösebb napok.
4/4 anonim válasza:
Rövidujjú body-t és pamutrugit. Én vettem 56-os napozókat a júliusi babámnak és nem hiába, ugyanis 2 hós korig hordott 56-os méretet. Pár hétig melegebben kell öltöztetni de nekem kb 4 hetesen már megsült a kánikulában. A fiam meg 56-os ruhákat kinőtte 4-5 hetesen, úgyhogy nem táraznék be nagyon nyári ruhákból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!