Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Milyen ruhákat vegyek júliusba...

Milyen ruhákat vegyek júliusban születendő babánknak?

Figyelt kérdés
A nagy meleg miatt gondolom. Főként body-kat kezdésnek meg néhàny rugit?
2018. febr. 13. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Hiába lesz nagy meleg, a babák nem képesek a höt még megtartani, így akkor is melegebben kell öltöztetni.

Vövid bodyt vegyél, de pl mi kaptunk napozot, amit soha nem adtam rájuk, mert az már túl hideg volt.

2018. febr. 13. 12:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Rövid ujju body, és ha véletlen lenne pár hidegebb nap, akkor egy-kettő (több nem kell) vékony, de hosszú ujjú rugi.

A fiam július 9-én született, szeptember közepéig meg lehetett d.gleni a 40 fokban, még a lakásban is, szóval az ajándékba kapott hosszú ujjú rugikat egyáltalán nem adtam rá még ÉJSZAKA SEM, elég volt a vékony anyagú, rövidujjú vagy ujjatlan body. (Nem plüss, nem vastag, hanem kimondottan vékony).

2018. febr. 13. 12:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Tavaszi gyerekemnél az első nyarán főként napozókat használtuk, vagy bodyt rövid pamutnacival. Nem árt venni még néhány vékony pamut hosszúnacit, 2-3 vékony rugit, meg egy két hosszú felsőt. Nyáron is vannak azért hűvösebb napok.
2018. febr. 13. 20:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Rövidujjú body-t és pamutrugit. Én vettem 56-os napozókat a júliusi babámnak és nem hiába, ugyanis 2 hós korig hordott 56-os méretet. Pár hétig melegebben kell öltöztetni de nekem kb 4 hetesen már megsült a kánikulában. A fiam meg 56-os ruhákat kinőtte 4-5 hetesen, úgyhogy nem táraznék be nagyon nyári ruhákból.
2018. febr. 24. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!