Mit vegyek márciusban születendő babámnak?
Èn tavaly márciusban szültem.
Bodyból mindenképpen hosszú ujjút. Plédet én nem vittem, ahol én szültem, ott pólyáztak, nem volt rá szükség. A hazahozatalhoz vastagabb plèdet terítettünk rá, amíg kivittüknaz autóig. Bundazsákot soha nem használtam, ebben nem tudok segíteni.
Egyébként érdemes a kórházban megkérdezni a csecsemôs nôvéreket, mit érdemes vinni. Nekünk a szülés felkészítôn lediktáltak egy listát.
#2 vagyok.
Azt hogy mindenképpen hosszú ujjú bodyt, úgy értem, hogy az újszülöttek hôháztartása ilyenkor még nem áll be, kell nekik. A csecsemôs osztályon borzasztó meleg volt, amikor bent voltunk, de a nôvér kifejezetten kiemelte, h ilyet vigyünk, ha viszünk vmilyet. Otthonra persze vegyél rövid ujjút, a body+rugi öltözet praktikus.
És persze sapka :)
Rövid ujjú body + hosszú ujjú rugi vagy hosszú ujjú body + ujjatlan rugi. Csak azt nem tudjuk, pl nálatok lakásban-házban hány fok van. Én a talpas nadrágot is szeretem és hosszú ujjú body-val szoktam ráadni, a kislányomnak sok a 2 réteg nappal 22 fokban de már nagyobbacska kicsivel, valahogy a meleget nem viseli jól. Pulcsi kelleni fog, én kocsikabátot is vennék, overálból már inkább átmenetit. Csak ha vagy 2 héttel korábban jön, még csillagászati tél, akár minuszok is lehetnek, akkor valamiben haza kell vinni. De ha meg megveszed előre a télit és vagy nem jön korábban vagy akkor is csak enyhe idő lesz, akkor rá se fogod tudni adni. Apa is el tud érte menni, ha kell.
Vékonyabb és vastagabb pléd is jól jöhet, áprilisban is mindenféle időjárás szokott lenni.
Hálózsákban fogsz altatni vagy takaróval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!